Ertem Şener'in özrü kabahatinden büyük: Canlı yayında tehdit

Yeni Şafak
15:36, 21/11/2017, SalıG: Güncelleme: 16:21, 21/11/2017, Salı
Yeni Şafak
Ertem Şener'in özrü kabahatinden büyük: Canlı yayında tehdit
Beyaz Futbol programının sunucusu Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı'nın kovulduğunu açıklarken söylediği sözler sebebiyle tepki çekti.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Futbol canlı yayınında Boşnaklar için söylediği rezil sözlerin ardından programın sunucusu Ertem Şener de tepki çeken açıklamalara imza attı. Boşnaklardan özür dilediklerini ancak Rasim Ozan Kütahyalı'nın bazı şer odakları tarafından hedef alındığını iddia eden Şener, Kütahyalı'nın bunların bedelini ödetecek güce sahip olduğunu söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Futbol programında söylediği skandal sözlerin ardından görevine son verilirken program sunucusu Ertem Şener'in sözleri kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Kütahyalı ile yolların ayrıldığını söyledikten sonra şer odaklarından bahseden Şener, Kütahyalı'nın bunların bedelini ödetecek güce sahip olduğunu söyledi. Sosyal medyada 'tehdit' olarak algılanan bu açıklamaların ardından program ve sunucu Ertem Şener'e tepki mesajları atıldı.

Ertem Şener paylaşımını sildi!
  • Bunun üzerine kendi resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Ertem Şener, "Rasim Ozan'ın maksadı aşan sözlerini provokasyon maksadıyla kullanan ve karalama kampanyasına dönüştüren FETÖ'cü çevrelere karşı hukuki olarak hesap soracak güçte olduğunu ifade etmek istediğim sözlerim belli çevrelerce şahsımı linç kampanyasına dönüştürülmek istenmektedir" ifadelerini kullandı. Ancak bu mesaj bir süre silindi.
Futbolseverler 'program kaldırılsın' diyor

Rasim Ozan Kütahyalı'nın görevden alınmasının ardından bir de söylenen bu tehditvari sözler sebebiyle programın da kaldırılmasını isteyen futbolseverler sosyal medyada hesaplarından Ertem Şener ve programın resmi hesabını mesaj yağmuruna tuttu.

Öte yandan MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Beyaz TV'deki sözleri sebebiyle Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulundu. TBMM'de açıklamalarda bulunan Sancaklı şunları söyledi;


  • "Etnik ve inanç farklılığı gözetmeksizin Türk milleti başta olmak üzere tüm insanlığa karşı suç işlemiştir. Ekmeğine ve millete saygısı olmayan, özürü kabahatinden büyük olan, adını anmayı ar kabul edeceğim şahıs gibi şarlatanları TV ve gazetelerde görmeyi Türk milleti hak etmiyor."

https://www.youtube.com/embed/2PLpPMB1hNU

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026