|

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Florya'daki odasını boşalttı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesi bugün itibarıyla sona erdi. Sarı kırmızılılarda mevcut yönetim Terim'in sözleşmesini yenilememe kararı almıştı. Tecrübeli teknik adamın Florya'ya gelerek odasını boşalttığı ve yeni sezona dair hazırladığı raporu yönetime ilettiği aktarıldı.

15:24 - 31/05/2021 Pazartesi
Güncelleme: 15:45 - 31/05/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim.

Galatasaray'da yeni sezon öncesinde Fatih Terim belirsizliği yaşanıyor. Mevcut yönetim tecrübeli teknik adamla yeni sözleşme imzalamama kararı almıştı. 12-19 Haziran'da seçime gidecek olan sarı kırmızılılarda başkan adaylarının çoğu ise futbol takımını Fatih Terim'e emanet etmek istiyor.

Sarı kırmızılılarda seçime kadar olan süreci mevcut yönetim idare ediyor. Bu sebeple Fatih Terim futbol takımının planlamalarından uzak kalacak. Tecrübeli teknik adamın durumu başkanlık seçimlerinin ardından netlik kazanacak.

  • Galatasaray'da Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk adaylık sürecinde net bir şekilde Fatih Terim ile çalışmak istediklerini duyurmuştu. Işın Çelebi ve İbrahim Özdemir Terim ile ilgili olumsuz fikirlerde bulunmasa da Terim'in bu isimlerle çalışmayacağı aktarılıyor. Öte yandan başkan adaylarından Yiğit Şardan'ın ise Fatih Terim'le çalışması beklenmiyor.


#​Galatasaray
#Fatih Terim
3 yıl önce