|

Galatasaray'da Uğur Çiftçi an meselesi: Anlaşma sağlandı

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi için kulübüyle anlaşma sağladı. Galatasaray, Uğur Çiftçi'nin transferi için Sivasspor'a, bir miktar para + oyuncu verecek. Peki, Galatasaray, Uğur Çiftçi için Sivasspor'a ne kadar bonservis ödeyecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Haber Merkezi
10:06 - 13/01/2023 Cuma
Güncelleme: 10:11 - 13/01/2023 Cuma
Yeni Şafak
Uğur Çiftçi bu sezon 22 maçta 5 asist yaptı.
Uğur Çiftçi bu sezon 22 maçta 5 asist yaptı.

Ara transfer döneminde kadrosunu sol bekle takviye etmek isteyen Galatasaray'ın, Uğur Çiftçi için bir süredir görüşme halinde olduğu Sivasspor ile prensipte anlaştığı ifade edildi. Sarı-kırmızılı kulübün kısa süre içerisinde 30 yaşındaki futbolcuya imzayı attıracağı kaydedildi.

Uğur Çiftçi için para + oyuncu

Uğur için 1.5 milyon euro isteyen Sivasspor ile görüşen Galatasaray, uzun pazarlıklar sonucunda 600 bin euro ve Emre Taşdemir karşılığında anlaşma sağladı.

  • Galatasaray Omar Campos'un peşinde
  • Diğer yandan ESPN spor kanalı ise Galatasaray'ın Meksika'nın Santos Laguna takımında oynayan Omar Campos'u istediğini öne sürdü. 20 yaşındaki Meksikalı sol bek için sarı-kırmızılı takımın TFF'nin 21 yaş altı oyuncu kontenjanından da yararlanmak istediği öğrenildi.

#Galatasaray
#Uğur Çiftçi
1 yıl önce