|

'İsrail'e kazanmak için gidiyoruz'

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Safet Susic, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynayacakları İsrail maçına ilişkin, "Kolay olmayacak ama İsrail'e kazanmak için gidiyoruz" dedi.

Aa
00:00 - 4/11/2014 Salı
Güncelleme: 11:11 - 4/11/2014 Salı
Yeni Şafak
'İsrail'e kazanmak için gidiyoruz'
'İsrail'e kazanmak için gidiyoruz'

Susic, yaptığı açıklamada, 16 Kasım'da deplasmanda oynayacakları İsrail maçına dair değerlendirmede bulundu.

İsrail'in 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerine iyi başladığını ve oynadıkları iki maçı da kazandıklarını hatırlatan Susic, "Kolay olmayacak ama İsrail'e kazanmak için gidiyoruz" dedi.

Susic, İsrail'in sahaya önemli bir taraftar desteğini arkasına alarak çıkacağını belirterek, "Ancak bu çok da önemli değil. Eğer sahip olduğumuz imkanları iyi değerlendirecek olursak, maçı kazanacağımızı umuyorum. Oyun anlamında İsrail'den daha kaliteli bir takımız" diye konuştu.

Aday kadroya her ne kadar tek bir hücum oyuncusu, Edin Dzeko'yu alsa da hücum ağırlıklı bir oyun oynayacaklarını ifade eden Susic, İsrail'de alabilecekleri üç puanın grup liderliği için kendilerine büyük avantaj sağlayacağını vurguladı.

Susic, sakatlığı nedeniyle kadroya almadığı Vedad İbisevic'in yerini hiç kimsenin dolduramayacağını düşündüğünden aday kadroda başka bir hücum oyuncusuna yer vermek istemediğini ifade ederek, "İbisevic'in her anlamda eksikliğini hissedeceğiz. Bu takımda hiç kimse onun yerini dolduramaz. Bir an önce iyileşip aramıza dönmesini istiyorum. En kısa zamanda hem Stuttgart hem de milli takım formasını yeniden giymesini umut ediyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul Başakşehir'den Visca, aday kadroda

Susic, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda, 16 Kasım'da oynayacakları İsrail maçının aday kadrosunu dün açıkladı.

Edin Dzeko, Miralem Pjanic, İzet Hajrovic ve Senad Lulic gibi isimlerin yer aldığı 21 kişilik aday kadroda İstanbul Başakşehir'den Edin Visca da bulunuyor.

Aday kadroda ayrıca şu isimler yer aldı:

"Asmir Begovic, Jasmin Fejzic, Ratko Dujkovic, Ognjen Vranjes, Ermin Bicakcic, Toni Sunjic, Emir Spahic, Avdija Vrsajevic, Mensur Mujdza, Gojko Cimirot, Haris Medunjanin, Senad Lulic, Miralem Pjanic, Sanjin Prcic, İzet Hajrovic, Goran Zakaric, Anel Hadzic, Tino Sven Susic, Muhamed Besic, Edin Dzeko ve Edin Visca."

Bosna Hersek, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda iki beraberlik ve bir mağlubiyetle beşinci sırada, bir maç eksiği bulunan İsrail ise iki galibiyetle ikinci sırada yer alıyor.

9 yıl önce