|

Kayserispor 4 oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, devre arasında 4 transfer yaparak kadrosunu güçlendirirken, 7 futbolcu ile yollarını ayırdı.

İha
00:00 - 5/02/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:42 - 5/02/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Kayserispor 4 oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi
Kayserispor 4 oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının bitmesinin ardından transfer sezonunda takıma 4 futbolcu katan Kayserispor, 7 futbolcusu ile yollarını ayırdı. PAOK'tan kiralık olarak transfer edilen Alexandros Tziolis geldiği takımda 19 maçta forma giyerken, 1 gol attı. Tziolis, oynadığı 19 maçta 4 sarı kart gördü. Grasshopper Club Zürich'ten kiralık olarak transfer edilen Levent Gülen ise geldiği takımda 1 maçta forma şansı bulabildi. FK Jablonec'ten Kayserispor'a transfer olan Ondrej Vanek de geldiği takımda 16 maçta forma şansı bulurken, 5 gol ve 4 asiste imza attı. Son olarak Porto'dan transfer edilen Sinan Bolat, geldiği takımda forma şansı bulamadı.

GİDEN FUTBOLCULARIN KAYSERİSPOR'DA İSTİKRARI

Devre arasında sarı-kırmızılı takımdan gönderilen futbolcuların istatistikleri ise şu şekilde: "Jaja 10 maç 3 gol, Cem Sultan 1 maç, Cleyton 11 maç 1 asist, Gökhan Değirmenci 7 maç, Salih Dursun 15 maç 1 gol, 1 asist ve Bilal Gülden ile Samed Ali Kaya ise forma şansı bulamadı."

10 yıl önce