Keçiörengücü-Galatasaray: 1-2
14:50, 05/12/2018, ÇarşambaG: Güncelleme: 14:57, 05/12/2018, Çarşamba
AA

Atalay Babacan attığı golün sevincini takım arkadaşlarıyla yaşadı.
Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Galatasaray, Ankara'da karşılaştığı Keçiörengücü'nü Atalay Babacan ve Martin Linnes'in golleriyle 2-1 mağlup etti.
Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün Galatasaray, deplasmanda Keçiörengücü'yle karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım mücadeleden galip ayrılan taraf oldu.
Mücadeleye genç bir kadroyla başlayan konuk ekip, baskılı oyununun ardından 33. dakikada Atalay Babacan'la skoru açtı: 0-1. İlk yarı aynı skorla sona ererken, ikinci yarının başlarında sarı-kırmızılılar Martin Linnes ile skoru 2-0'a getirdi.
Ankara temsilcisi bu gole bir dakika sonra Ziya Şakar ile yanıt verdi: 1-2. Karşılaşmada kalan dakikalarda gol olmayınca maç Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
- Galatasaray bu galibiyetle, 18 Aralık'taki rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı.