|

Tolgay-Şener takasında sona doğru

Beşiktaş, Tolgay Arslan için resmi teklif hazırlığında olan Fenerbahçe’den Şener Özbayraklı ve 1 milyon Euro bonservis talep edecek.

Haber Merkezi
09:01 - 4/01/2019 Friday
Güncelleme: 09:12 - 4/01/2019 Friday
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan bu sezon siyah-beyazlı formayla çıktığı 16 maçta 1 gol attı.
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan bu sezon siyah-beyazlı formayla çıktığı 16 maçta 1 gol attı.

Süper Lig’in ikinci yarısı için dün Antalya’da kampa giren Beşiktaş’ta, transfer çalışmaları hız kazandı. Sağ bekte Gökhan Gönül’e alternatif bir oyuncu isteyen teknik direktör Şenol Güneş, bu sayede savunma hattını da güçlendirmek istiyor.

Forvet transferini halleden Beşiktaş’ta yeni gündem sağ bek transferi. Siyah-beyazlılar, Tolgay Arslan’a talip olan Fenerbahçe’den Şener Özbayraklı’yı kadrosuna katmak istiyor. 28 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödemek istemeyen Beşiktaş, bu transferde Tolgay Arslan planını devreye sokmayı hedefliyor. Siyah-beyazlılar, Tolgay için temaslarını sıklaştıran ve resmi teklif hazırlığında olan Fenerbahçe’den ilk etapta Şener Özbayraklı ve 1 milyon Euro bonservis talep edecek.

  • Beşiktaş’ta süresiz kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan, satış listesinde bulunuyor. Fenerbahçe’de ise Dirar’ın affedilmesinin ardından Şener Özbayraklı’ya vize çıkabileceği ifade ediliyor.

#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Tolgay Arslan
#Şener Özbayraklı
5 years ago