|

iPhone pil değişim fiyatları güncellendi

Apple’ın geçtiğimiz yılın ilk aylarında başlattığı uygun fiyatlı iPhone pil değişimi kampanyası 31 Aralık 2018 itibariyle sona erdi. Bu kampanyanın sona ermesiyle beraber yeni iPhone pil değişim fiyatları da belli oldu. İşte Apple’ın belirlediği yeni pil değişim fiyatları.

Yeni Şafak
14:34 - 3/01/2019 jeudi
Güncelleme: 14:39 - 3/01/2019 jeudi
Yeni Şafak
Apple yavaşlayan iPhone'ların kendi hatası olduğunu kabul etmişti.
Apple yavaşlayan iPhone'ların kendi hatası olduğunu kabul etmişti.

Apple, eski iPhone’ları yavaşlattığını kabul ettikten sonra büyük bir tepkiyle karşılaşmıştı. Firma iPhone kullanıcılarının daha iyi bir deneyim yaşaması ve cihazlarının ömrünü artırabilmek için bazı önlemler aldı. Bu nedenle başlatılan uygun fiyatlı iPhone pil değişim kampanyasından çoğu kullanıcı faydalandı.

31 Aralık 2018 itibariyle sona eren uygun fiyatlı iPhone pil değişimi kampanyasında iPhone 6’dan iPhone X’a kadar tüm cihazların pilleri 199TL’ye değiştirilebiliyordu. Apple Türkiye kampanyanın bitmesiyle beraber fiyatlarını da güncelledi.


Güncellenen fiyatlar şu şekilde; iPhone 6’dan iPhone 8 Plus’a kadar tüm modeller 319TL’ye değişim yapabiliyor. Bu cihazlara iPhone SE’de dahil. iPhone X için ise pil değişim fiyatı 449TL olarak belirlendi. Güncellenen fiyat listesine Apple’ın resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.

#Apple
#iPhone
#Pil değişimi
il y a 5 ans