|

Kiraladığı Ferrari’yi pert etti

Deneme sürüşü için Ferrari kiralayan bir kadın, araç ile yola çıktıktan kısa bir süre sonra aracın kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Aracı kullanan kadın kazayı küçük yaralanmalarla atlatırken, araç için aynı şeyi söylemek mümkün ne yazık ki mümkün olmadı. İşte 3 milyon lira değerindeki aracın kaza anı...

Yeni Şafak
12:12 - 23/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:28 - 23/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Feci bir şekilde kaza yapan kadın küçük yaralarla kazayı atlattı.
Feci bir şekilde kaza yapan kadın küçük yaralarla kazayı atlattı.

Otomobil tutkunlarına sorulduğunda ilk akla gelen araçlardan biri olan Ferrari, geçmişten günümüze her daim görenleri büyülemeye devam ediyor. Gösterişi, gücü ve fiyatı ile birçok insan için ulaşılmaz bir konumda bulunan Ferrari’yi kullanmasının verdiği keyif kadar yaşanılan kazalarda bir o kadar acı veriyor. Hatta kendi aracı olmadığı halde kaza yapmış bir Ferrari gören otomobil hayranları da aynı düzeyde üzüntüye maruz kalıyor.

Deneme sürüşü için Ferrari kiralayan bir kadında, otomobil tutkunlarını aynı üzüntüyle karşı karşıya bıraktı. Ferrari’yi kiralayan kadının araca ilk bindiğinde yaşadığı heyecan kayda aldığı videoda hissedilebiliyor. Akabinde deneme sürüşü için yola çıkmasından kısa bir süre sonra kontrolünü kaybeden kadın, aracı bariyerlere çarpıyor ve yaklaşık 3 milyon liralık bir fiyata sahip aracı resmen hurdaya çeviriyor.

Kazanın can kaybıyla sonuçlanmaması görüntülere yansıyan tek sevindirici şey olarak karşımıza çıkıyor. Lakin aynı durum Ferrari ve kaza sırasında çarptığı araç için ne yazık ki geçerli değil.

Çünkü kaza yapan Ferrari pert olmuş durumda. Tamir edilmeye kalkılsa dahi nerede ise bir Ferrari fiyatına tamir edileceğe benziyor. Hal böyle olunca kaza sırasında çarptığı aracın zararından söz dahi edilmiyor.

#Ferrari
#Kaza
#Kiralık
6 yıl önce