​Bülent Akarcalı otomotiv sektöründeki durumu özetledi: 'Hem bizi döv hem de sana kırbacı vereyim' diyoruz
23:28, 01/12/2021, ÇarşambaG: Güncelleme: 23:42, 01/12/2021, Çarşamba

​Bülent Akarcalı otomotiv sektöründeki durumu özetledi: 'Hem bizi döv hem de sana kırbacı vereyim' diyoruz

Eski bakanlardan Bülent Akarcalı, TVNET canlı yayınında Türkiye'de otomotiv sektöründeki duruma ilişkin değerlendirmede bulundu. Sektörde esas payın diğer ülkelere gittiğini söyleyen Akarcalı, 'Japonların, Fransızların, İtalyanların, Almanların arabalarını Türkiye'de kolay satılsın diye zaten az olan tasarrufumuzla kredi ile satıyoruz. Yani diyoruz ki 'Hem bizi döv hem de sana kırbacı vereyim.' ifadelerini kullandı.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026