10:03, 24/10/2024, PerşembeG: Güncelleme: 12:57, 24/10/2024, Perşembe

Diyarbakır anneleri kendilerini ziyaret etmeyen Özgür Özel’i kınadı: Edirne’ye Demirtaş’ın ziyaretine kadar gitti

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarına kavuşmak isteyen ailelerin HDP Diyarbakır İl Binası önünde başlattığı oturma eylemi devam ediyor. Evlat nöbetinde olan aileler, programları için Diyarbakır'a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kendilerine ziyaret gerçekleştirmemesini kınadı. 6 yıldır evlat mücadelesi verdiklerini belirten Diyarbakır anneleri, bu mücadelede CHP, ilk günden beri kendilerini görmezlikten geldiğini ifade etti.

BAHÇELİ VE ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Evlat nöbetinde olan kızı Fadime için oturma eylemi yapan Hatice Levent, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çok iyi konuşmalar yaptıklarını belirterek,
“Allah, onlardan razı olsun. İnşallah sonumuz hayra getirir. Biz çok mutlu olduk, İnşallah güleriz.”
dedi.

NE OLMUŞTU?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz hafta grup toplantısında terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan’a yönelik yaptığı "örgüte silah bırakma ve terörü sonlandırma çağrısı"nı bu hafta bir adım ileri taşıdı.

MHP Lideri Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada PKK elebaşı Abdullah Öcalan’a dönük çıkışı Türkiye siyasetinin bir numaralı gündem konusu oldu.

Bahçeli'nin Öcalan'a yönelik, örgütü feshetmesi şartıyla "umut hakkından yararlanmak için başvuruda bulunması ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşma yapması" çağrısında bulunması, Türk siyasetinde önemli dönemeçlerinden birisine kapı araladı.


Devlet Bahçeli’nin Öcalan çağrısı ne anlama geliyor? Nedim Şener o sözlerin şifresini canlı yayında anlattı
Gündem
Devlet Bahçeli’nin Öcalan çağrısı ne anlama geliyor? Nedim Şener o sözlerin şifresini canlı yayında anlattı
Zekeriya Yapıcıoğlu 'Bahçeli DEM Parti'yi boşa düşürdü' diyerek anlattı: DEM Parti'nin 'Öcalan' söylemleri neden değişti?
Gündem
Zekeriya Yapıcıoğlu 'Bahçeli DEM Parti'yi boşa düşürdü' diyerek anlattı: DEM Parti'nin 'Öcalan' söylemleri neden değişti?


Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026