|

Akseki Seçim Sonuçları 2024 - Antalya Akseki Belediye Başkanı Kim Oldu? 31 Mart Akseki Oy Oranları Sonuçları

Akseki seçim sonuçları belli oluyor. Türkiye, 31 Mart 2024 yerel seçimi ile 5 yıl görev yapacak yeni belediye başkanları seçiliyor. Oy verme işlemi sona erdiğinde YSK Türkiye, Antalya Akseki ilçesindeki oy sonuçlarını açıklayacak. Akseki seçim sonuçları, kullanılan oy sayısı, katılım oranı, geçerli ve geçersiz oy sonucu, açılan sandık oranı, ilçelerde seçim sonuçları, parti ve ittifaka göre Akseki seçim sonuçları, belediye başkan adaylarının oy oranları, hangi aday önde? 2024 Akseki oy seçim sonuçları son durumu canlı olarak Yeni Şafak'ta.

14:53 - 31/03/2024 Pazar
Güncelleme: 11:07 - 29/03/2024 Cuma
Yeni Şafak
Akseki seçim sonuçları
Akseki seçim sonuçları

Akseki Seçim Sonuçları Yenişafak'ta! Seçim yasaklarının sona ermesinin ardından il il, ilçe ilçe oy oranları ve 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı olarak Yenişafak seçim 2024 sayfası üzerinden takip edilebilecek. Aynı zamanda illerin ve ilçelerin geçmişe ait seçim sonuçları da yine Seçim 2024 sayfasında olacak. Akseki seçim sonucu anlık olarak yenisafak.com’da olacak. İşte Akseki 2024 seçim sonuçları canlı takip linki ve anlık sonuçlar ile ilgili detaylar…

Akseki Seçim Sonuçları 2024

Akseki ilçesi dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan tüm yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla bilgi ve detay için Yenişafak seçim 2024 sayfasını takip edebilirsiniz. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek ve Akseki seçim sonuçlarına dair tüm bilgiler anlık olarak paylaşılacak.

Akseki 2019 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları

AK PARTİ - İbrahim Özkan %52.8

CHP - Erdoğan Erdoğan %44.6

SAADET - Muammer Gök %1.75

DP - Yalçın Yüksel %0.34

BTP - Fatih Armağan  %0.20

Akseki 2024 Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

  • Demokratik Sol Parti Berke Ertem - (Antalya / Akseki)
  • Zafer Partisi Cemil Zıngal - (Antalya / Akseki)
  • Bağımsız Türkiye Partisi Esmagül Taşpınar - (Antalya / Akseki)
  • Demokrat Parti Fatih Öztürk - (Antalya / Akseki)
  • Adalet ve Kalkınma Partisi İbrahim Özkan - (Antalya / Akseki)

Akseki Hakkında

Antalya'nın kuzeyinde yer alan Akseki ilçesi, Toros Dağları'nın eteklerinde bulunur ve coğrafi olarak dağlık bir yapıya sahiptir. İlçe, Akdeniz iklimi etkisi altındadır ve genellikle ormanlarla kaplıdır. Nüfusun çoğunluğu genellikle kırsal kesimlerde yaşamakta olup, tarım ve hayvancılıkla uğraşır. Tarihi açıdan, Akseki'nin kökenleri antik çağlara kadar uzanır ve Likya, Roma ve Bizans gibi çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Özellikle Roma döneminde önemli bir yerleşim yeri olan ilçe, tarih boyunca çeşitli kültürel etkileşimlere açık olmuştur. Günümüzde ise tarım ve doğal güzelliklerin yanı sıra trekking ve doğa sporları gibi aktivitelerle ziyaretçilerin ilgisini çeken Akseki, Antalya'nın doğal ve tarihi zenginliklerini barındıran ilçelerindendir.



#Akseki seçim sonuçları
#Akseki yerel seçim seçim sonucu
#Akseki seçim sonuçları 2024
#Akseki oy oranı
#Akseki oy sonuçları
1 ay önce