|

Bursalı Clio’ya yeni imaj

Dünya çapında 13 milyon satış adedine sahip Bursalı Clio’ya yeni imaj geliyor. Clio 4 modelinin ikinci nesli olacak yeni aracın bu yılın son çeyreğinde tanıtımı yapılacak ve yollara çıkacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 21:35 - 12/06/2016 Pazar
Yeni Şafak

Bursa'da üretilen ve dünyaya ihraç edilen Renault Clio yenileniyor. Bu yılın son çeyreğinde yollara çıkacak Yeni Clio, sahip olduğu far tasarımı ve full-LED Pure Vision farları ile birlikte yepyeni tasarım detayları sayesinde çok daha çekici bir görünüme kavuşacak.



İKİNCİ NESİLE YENİ TASARIM

Clio 4'ün ilk nesli markanın 2012'de ortaya çıkan yeni tasarım kimliğini bünyesinde barındıran ilk Renault modeliydi. Belli modellerde yer alan C şekilli gündüz sürüş ışıklarını da içeren full-LED aydınlatma imzası sayesinde Yeni Clio Renault'nun tasarım kimliğini vurgulamayı sürdürüyor. Aracın ön kısmında üzerinde Renault logosu yer alan ızgara tamamıyla yeniden tasarlandı. Ayrıca alt kısmı otomobile daha modern bir hava katmak amacıyla genişletildi. Arkada ise daha fazla sağlamlık hissi vermesi bakımından etek kısmı çizgileri yeniden tasarlandı. Yeni Clio'ya dört yeni renk seçeneği eklendi. Bununla birlikte jantlara da birçok seçenek geldi.


#Clio
#Bursa
8 yıl önce