|

Pazar kızıştı Ford Ranger yakıtı kıstı

Türkiye’deki pick-up pazarındaki rekabet büyüyor. Euro NCAP’ten 5 yıldızlı tek pick-up unvanı koruyan Ford Ranger'ın gelecek yıl hedefi ise pazar lideri olmak. Pazardaki rekabette fiyat-performans kabiliyetiyle öne çıkması amaçlanan Ford Ranger'da, bir önceki modeline göre yakıt tüketiminde yüzde 17’lik tasarruf sağlandı.

Yeni Şafak ve
03:00 - 16/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 22:21 - 15/05/2016 Pazar
Yeni Şafak

Cesur ve modern tasarımı, ileri teknolojileri ve üstün yakıt verimliliği ile Yeni FordRanger yükselen pick-up segmentinde fark yaratmaya hazırlanıyor. Ford SYNC2 Sistemi, 8” Renkli Dokunmatik Ekran, Geri Görüş Kamerası, Çift Ekranlı Renkli ve Fonksiyonel TFT Gösterge Paneli gibi teknolojilerinin yanı sıra, Euro NCAP'ten 5 yıldız alan tek pick-up olma unvanını da koruyan Ranger, sağlamlık ve dayanıklılık özellikleriyle segmentinin yıldızı olmak için yeniden sahneye çıkıyor.



AVRUPA'NIN KRALI

2015 yılında Avrupa'nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, yenilenen cesur tasarımı, gelişmiş teknoloji donanımları, ileri seviye 4x4 çekiş kabiliyeti ve bir önceki modeline göre yakıt tüketiminde yüzde 17'ye varan iyileşme ile iddiasını sürdürmeye devam ediyor.





LİDERLİKTE İDDİALI

Bu yıl beşinci sırada bulunduklarını, yılı üçüncü olarak bitirmek istedikleirni ifade eden Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, “Esas liderliği 2017'de kazanacağız. Geçtiğimiz yıl, Ford olarak Avrupa'da ticari araç lideri olma başarısını gösterirken, Türkiye'de de yıllardır süregelen ticari araç liderliğimizi devam ettirdik. Ford'un Avrupa'daki başarısının önemli oyuncularından Ranger da Avrupa'nın en çok tercih edilen pick-up modeli olmuştu. Türkiye'de heyecanla beklenen Ford Ranger, müşterilerimizin yaşamının her alanına, şehir hayatından en zorlu arazi koşullarına uygun olarak yenilendi. Her zamanki dayanıklılık ve kalite özellikleri, iyileştirilen yakıt ekonomisi, üstün teknolojileri, otomatik şanzımanla gelen sürüş konforu ve segmentinde lider güvenlik özellikleriyle Yeni Ranger, yükselen pick-up segmentinin en iddialı modeli olacak, ticari gücümüze güç katacak” açıklamasında bulundu.





MOTORU GÜÇLENDİRDİ

Yeni Ranger'ın geliştirilen dizel motor ailesinde XLT versiyonu ile birlikte sunulan, 160 PS gücündeki en yeni 2.2 litre TDCi motoru önceki neslin 150 PS'e göre daha yüksek performans sergiliyor. 4x4 Wildtrak modeli ile sunulan, dizel motor ailesinin en güçlüsü 200 PS gücündeki beş silindirli 3.2-litre TDCi motoru ile performans en üst seviyeye çıkıyor. 4x2 ve 4x4 modelleri altı ileri manuel ve otomatik şanzımanla müşterilere sunuluyor. Wildtrak'ta 4x4 Otomatik Şanzıman standart olarak sunuluyor.



Ranger bu yeni motor seçenekleri ile birlikte bir önceki nesline oranla yüzde 17'lik bir yakıt verimliliği iyileştirmesine sahip.


#Araç
#Ford Ranger
8 yıl önce