|

Elmalı Seçim Sonuçları 2024 - Antalya Elmalı Belediye Başkanı Kim Oldu? 31 Mart Elmalı Oy Oranları Sonuçları

Elmalı yerel seçim sonuçları 2024 son dakika verileri ile gündemdeki yerini koruyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak Türkiye yerel seçimlerinde vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçesi için oy kullanacak. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtar adayları belirlenecek. Oy verme işlemi sona erdiğinde YSK Türkiye, Antalya Elmalı ilçesindeki oy sonuçlarını açıklayacak.

15:30 - 31/03/2024 воскресенье
Güncelleme: 11:17 - 29/03/2024 пятница
Yeni Şafak
Elmalı Seçim Sonuçları 2024
Elmalı Seçim Sonuçları 2024

Elmalı Seçim Sonuçları Yenişafak'ta! Seçim yasaklarının sona ermesinin ardından il il, ilçe ilçe oy oranları ve 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı olarak Yenişafak seçim 2024 sayfası üzerinden takip edilebilecek. Aynı zamanda illerin ve ilçelerin geçmişe ait seçim sonuçları da yine Seçim 2024 sayfasında olacak. Elmalı seçim sonucu anlık olarak yenisafak.com’da olacak. İşte Elmalı 2024 seçim sonuçları canlı takip linki ve anlık sonuçlar ile ilgili detaylar…

Elmalı Seçim Sonuçları 2024

Elmalı ilçesi dâhil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla bilgi ve detay için Yenişafak seçim 2024 sayfasını takip edebilirsiniz. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek ve Elmalı seçim sonuçlarına dair tüm bilgiler anlık olarak paylaşılacak.

Elmalı 2019 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları

İYİ Parti - Halil Öztürk %52.8

AK PARTİ - Ümit Öztekin %44.8

SAADET - İsmail Aygün %0.69

DP - Selçuk Deveci %0.58

BBP - Recep Köken  %0.48

Elmalı 2024 Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

Milli Yol Partisi Abdulgaffar Doğan - (Antalya / Elmalı)

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Abdullah Keser - (Antalya / Elmalı)

Zafer Partisi Adem Karakaya - (Antalya / Elmalı)

Hür Dava Partisi Ahmet Sincar - (Antalya / Elmalı)

Adalet ve Kalkınma Partisi Ali Gökce - (Antalya / Elmalı)

Elmalı Hakkında

Antalya'nın kuzeybatısında yer alan Elmalı ilçesi, Toros Dağları'nın eteklerinde bulunur ve coğrafi olarak dağlık bir yapıya sahiptir. İlçe genellikle yüksek rakımlı alanlardan oluşur ve Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Nüfusun büyük bir kısmı tarım ve hayvancılıkla uğraşırken, ilçenin ekonomisi genellikle tarıma dayalıdır. Tarihi açıdan, Elmalı'nın kökenleri antik çağlara dayanır ve Likya, Roma ve Bizans gibi çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Özellikle Likya döneminde önemli bir yerleşim yeri olan ilçe, tarih boyunca çeşitli kültürel etkileşimlere açık olmuştur. Günümüzde ise tarımsal faaliyetlerin yanı sıra doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla da dikkat çeken Elmalı, doğa turizmi açısından da önemli potansiyele sahiptir.


#Elmalı seçim sonuçları
#Elmalı yerel seçim sonucu
#Elmalı seçim sonuçları 2024
#Elmalı oy oranı
#Elmalı oy sonuçları
1 месяц назад