|

Bakanlar sahada

TBMM’nin seçim için tatile girmesiyle beraber tüm milletvekilleri tam kadro meydanlara inerken; bakanların performansı da vekilleri aratmıyor. Bakanlar, yüz yüze bilgi paylaşımının yanısıra sosyal medya hesaplarından gittikleri şehirlerle ilgili yapılan çalışmaları da anlatıyor. Neredeyse her gün bir şehirde vatandaşla buluşan bakanlar kimi zaman günde 2 şehre gidiyor.

Fazlı Şahan
04:00 - 10/03/2019 Pazar
Güncelleme: 02:53 - 10/03/2019 Pazar
Yeni Şafak
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Gölbaşı'ndaki ziyaretleri kapsamında AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Gölbaşı'ndaki ziyaretleri kapsamında AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting programlarına da katılan kabine, 31 Mart’a kadar seçim meydanlarında ter dökecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Ocak’ta manifestoyu açıklamasının ardından sahaya inen bakanların performanslarına bakıldığında başı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir’li çekiyor. Şubat başından bu yana yaklaşık 30 şehre giden Bakan Pakdemirli’yi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez takip ediyor.

HER GÜN FARKLI BİR ŞEHİRDELER

Neredeyse her gün bir şehri ziyaret eden bakanlar, kimi zaman günde 2 şehre gidiyor. Bakanlar gittikleri şehirde bölgeye yapılan yatırımları anlatırken; bazen açılışlara katılıyorlar, bazen şehit yakınlarını ziyaret ediyorlar, bazen de gençlerle bir araya gelerek onların sorularını cevaplıyor. Çoğu zaman Cumhurbaşkanının programlarını da takip eden kabine, seçimlere kadar meydanlarda ter dökecek.

PAKDEMİR’Lİ BUGÜNE KADAR 30 ŞEHRE GİTTİ

Diğer taraftan manifestonun açıklanmasının ardından sahaya inmeye başlayan bakanların performanslarına bakıldığında başı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir’li çekiyor. Şubat başından bu yana yaklaşık 30 şehre giden Bakan Pakdemirli’yi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez takip ediyor. Bakan Dönmez, 20’den fazla şehirde vatandaşla buluşurken; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ise yaklaşık 20 şehri ziyaret etti.

SOYLU VE ÇAVUŞOĞLU MEYDANLARDA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ise yaklaşık 16 şehirde vatandaşlarla bir araya geldi. Bakanlar, yoğun olarak katıldıkları yurt içi programlarının yanı sıra yurt dışındaki programlarını da ihmal etmiyor.


#​TBMM
#31 Mart
#Seçim
#Bekir Pakdemir
#Süleyman Soylu
#Mevlüt Çavuşoğlu
5 yıl önce