|

Deneyini tamamladı

Bir şişe su, bir balon, bir mum ve bir çakmakla bilimsel deney yapmak isterken, “Ben o suyu gece içiyorum” diyen anneannesinin müdahalesiyle deneyi yarım kalan Bedirhan Aydın, deneyini tamamladı. Aydın, bilim adamı olmak istediğini söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 9/08/2015 Pazar
Güncelleme: 22:01 - 8/08/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Son günlerde sosyal medyada beğeni toplayan videonun sahibi minik Bedirhan Aydın, anneannesinin müdahalesiyle yarım kalan deneyini tamamladı. Deney yapmayı çok sevdiğini belirten Aydın, internetten seyrettiği deneyleri evde yaparak videoya çektiğini anlattı. Yine evde bir deney yaparkenve 5 yaşındaki kardeşi Hatice kamera ile çekerken anneannesi 68 yaşındaki Dursiye Özen'in müdahale ederek masadaki suyu aldığını ve kendisinin de 'anneanne napıyorsun' diyerek tepki gösterdiğini ifade eden Bedirhan Aydın, deneyi tamamlayamadığı için üzüldüğünü dile getirdi. Bilim adamı olmayı hedeflediğini de belirten Aydın, deneylerine de devam edeceğini anlattı.





ANLIK BİR TEPKİYDİ, ÜZGÜNÜM


Deneye müdahale eden anneanne 68 yaşındaki Dursiye Özen ise, “Torunum evde sürekli farklı malzemeler kullanarak deney yapıyor. Ben rahatsızlığımdan dolayı dinlendirilmiş ve hazır su içiyorum. Bedirhan'ın deney için kullandığı suyu da gece içiyordum. Hazır suyu dökmemesi ve çeşmeden doldurarak kullanması düşüncesi ile müdahale ettim. Anlık verilmiş bir tepkiydi, üzgünüm" dedi.


#Bedirhan Aydın
#bedirhan deney
#Dursiye Özen
#sosyal medya
9 yıl önce