|

İbrahim Erkal yoğun bakımda

Şarkıcı İbrahim Erkal, önceki gece Maltepe’deki evinin otoparkında beyin kanaması geçirdi. Koma halinde hastaneye kaldırılıp ameliyat edilen sanatçının sağlık durumu kritik.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 05:16 - 13/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
İbrahim Erkal
İbrahim Erkal

‘Canısı’ şarkısıyla tanınan şarkıcı İbrahim Erkal sevenlerini üzdü. Maltepe’deki evinin otoparkında önceki gece güvenlik görevlileri tarafından bilinci kapalı halde bulunan Erkal, hemen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanes'ine kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Erkal, buradaki ilk müdahalenin ardından uyutularak Beşiktaş-Ulus’taki özel bir hastaneye sevk edildi. Derin koma durumundaki şarkıcı hemen ameliyata alındı. Yaklaşık 2.5 saat süren ameliyatın ardından Erkal yoğun bakım servisine kaldırıldı.


İLK 72 SAAT ÇOK ÖNEMLİ

Doktorlar, sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirterek, kanama olan bölgenin temizlendiğini ve ilk 72 saatin çok önemli olduğunu bildirdi. Üzücü haberi duyan sanatçı dostları Selahattin Alpay, Arif Susam ve Uğur Işılak ile sevenleri hastaneye akın etti. Erkal’ın iş ortağı Feyzullah Çelebi de “Siteye saat 01.00’de giriş yapmış. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Allah’tan ümit kesilmez diyoruz ve dostlarından dua bekliyoruz” dedi.

1967 yılında dünyaya gelen İbrahim Erkal, ilk albümünü 1984 yılında çıkardı. 1996 yılında ‘Canısı’ şarkısı ile ün kazandı. 1997’de ‘Canısı’ adlı filmin başrolünde Emine Ün ile paylaşan Erkal, aynı yıl yine ‘Canısı’ adlı dizide rol aldı. Sanatçının 10 gün önce “Elifsu” adını verdiği üçüncü çocuğunun dünyaya geldiği öğrenildi.

#İbrahim Erkal
#Maltepe
7 yıl önce