Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
30

Bildirimler

Uzun süredir kamuoyu önünde görünmeyen 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, bazı eski politikacılar, hükümet karşıtı rektörler ve 'ulusalcı' olarak bilinen isimlerle dün akşam yemeğinde bir araya geldi. Zamanlaması ve bir araya getirdiği isimler bakımından ilginç bulunan yemek, Türkiye'nin Washington eski Büyükelçisi ve ASAM Başkanı Faruk Loğoğlu'nun Portakal Çiçeği sitesindeki evinde düzenlendi. Katılımcıların eşleri ile birlikte geldikleri davete 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer, Yargıtay eski Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu ve eşi, Erdal İnönü'nün kızı Özden Toker, Ankara Üniversitesi Rektörü Nusret Aras, Hacettepe Üniversitesi'nin eski Rektörü Tunçalp Özgen ve eşi ile TBMM eski Başkanı Hikmet Çetin katıldılar.

Hikmet Çetin, bir gazetecinin, davete katılanları hatırlatarak 'Toplantı mı yapacaksınız' sorusuna, “Toplantı yok. Yemek yiyeceğiz” karşılığını verdi. Geceye katılan diğer davetliler ise gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.



Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...