|

İbradı Seçim Sonuçları 2024 - Antalya İbradı Belediye Başkanı Kim Oldu? 31 Mart İbradı Oy Oranları Sonuçları

İbradı yerel seçim sonuçları 2024 son dakika verileri ile gündemdeki yerini koruyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak Türkiye yerel seçimlerinde vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçesi için oy kullanacak. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtar adayları belirlenecek. Oy verme işlemi sona erdiğinde YSK Türkiye, Antalya İbradı ilçesindeki oy sonuçlarını açıklayacak.

14:55 - 31/03/2024 Pazar
Güncelleme: 11:10 - 29/03/2024 Cuma
Yeni Şafak
İbradı Seçim Sonuçları 2024
İbradı Seçim Sonuçları 2024
İçindekiler
İbradı Seçim Sonuçları
Yenişafak'ta! Seçim yasaklarının sona ermesinin ardından il il, ilçe ilçe oy oranları ve 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı olarak Yenişafak seçim 2024 sayfası üzerinden takip edilebilecek. Aynı zamanda illerin ve ilçelerin geçmişe ait seçim sonuçları da yine Seçim 2024 sayfasında olacak. İbradı seçim sonucu anlık olarak yenisafak.com’da olacak. İşte İbradı 2024 seçim sonuçları canlı takip linki ve anlık sonuçlar ile ilgili detaylar…

İbradı Seçim Sonuçları 2024

İbradı ilçesi dâhil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla bilgi ve detay için Yenişafak seçim 2024 sayfasını takip edebilirsiniz. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek ve İbradı seçim sonuçlarına dair tüm bilgiler anlık olarak paylaşılacak.

İbradı 2019 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları

CHP - Serkan Küçükkuru %49.3

AK PARTİ - Hatice Sekmen %45.9

DP - Bülent Saylağ %3.16

DSP - Mustafa Kozanoğlu %1.00

SAADET - Muhittin Gazi Gedikoğlu  %0.26

İbradı 2024 Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

Bağımsız Türkiye Partisi Engin Bilici - (Antalya / İbradı)

Demokratik Sol Parti Fethiye Arslankara - (Antalya / İbradı)

Vatan Partisi Hacer Çukur - (Antalya / İbradı)

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatice Sekmen - (Antalya / İbradı)

Saadet Partisi Muammer Köken - (Antalya / İbradı)

İbradı Hakkında

Antalya'nın kuzeyinde bulunan İbradı ilçesi, Toros Dağları'nın eteklerinde konumlanmıştır ve coğrafi olarak dağlık bir yapıya sahiptir. İlçe, genellikle engebeli araziye ve vadilere sahip olup, Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Nüfusun çoğunluğu tarım ve hayvancılıkla uğraşırken, son yıllarda turizm de önem kazanmıştır. Tarihi açıdan, İbradı'nın kökenleri antik dönemlere dayanır ve Likya, Roma ve Bizans gibi çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Özellikle Roma döneminde önemli bir yerleşim yeri olan ilçe, tarih boyunca çeşitli kültürel etkileşimlere açık olmuştur. Günümüzde ise doğal güzellikleri, trekking rotaları ve tarihi dokusuyla dikkat çeken İbradı, turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olup, sakin ve doğal bir yaşam tarzı sunar.



#İbradı seçim sonuçları
#İbradı yerel seçim sonucu
#İbradı seçim sonuçları 2024
#İbradı oy oranı
#İbradı oy sonuçları
1 ay önce