|

Beşiktaş Konyaspor maç özeti!

Beşiktaş Konyaspor (BJK Konya) maçı kaç kaç bitti, maçı skoru ne ve maç özeti nasıl izlenir? soruları maçı izleme fırsatı bulamayan futbolseverler tarafından merak konusu oluyor. Beşiktaş Konyaspor maçına hakem damga vurdu. Talisca'nın sarı kart görerek Fenerbahçe derbisine çıkamaması gecenin olay pozisyonuydu. İşte Beşiktaş Konyaspor maç özeti!

Yeni Şafak
11:39 - 17/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:53 - 17/02/2018 Cumartesi
Diğer
Beşiktaş Konyaspor maç özeti, maç skoru haberimizde.​
Beşiktaş Konyaspor maç özeti, maç skoru haberimizde.​

Beşiktaş Konyaspor maç özeti, maç skoru haberimizde. Maçta Pepe ve Talisca sarı kart görerek Fenerbahçe derbisinden oynamayacaklar. Tam 9 sarı kartın çıktığı maçta hakemin hataları dün akşamın en çok konuşulan konuları arasındaydı. Hakem Alper Ulusoy'un verdiği kararlar sosyal medyayı salladı.Şampiyonluk yolunda ve Fenerbahçe derbisi için büyük yara alan Beşiktaş, 20 Şubatta Bayern Münih ile şampiyonlar ligi maçına çıkacak. Peki Beşiktaş Konyaspor maçı kaç kaç bitti? İşte Beşiktaş Konyaspor (BJK Konya) maç özeti, maç skoru...

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇ ÖZETİ (İLK YARI)

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Atiker Konyaspor, Beşiktaş’ı konuk ediyor. Maçın ilk yarısı Beşiktaş’ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçtan dakikalar

24. dakikada ceza sahası içinde Vagner Love’nin yerden pasında Talisca’nın vuruşunda top Skubic’e çarparak geri döndü. Topu önünde bulan Talisca’nın yeniden dokunuşunda top kaleci Serkan’da kaldı.

27. dakikada sol köşeden paslaşılarak kullanılan korner vuruşunda Caner Erkin’in ceza alanına gönderdiği ortasında savunmadan seken meşin yuvarlak Babel’in önünde kaldı. Babel’in kaleye gönderdiği şutta ceza alanında Atiba’nın koluna çarpan top yön değiştirince kaleci Serkan’ı yanıltarak ağlara gitti. 0-1

36. dakikada Atiba’nın orta sahadan pasında topla buluşan Vagner Love’ın ceza alanına girer girmez kalesini terk eden Serkan Kırıntılı’nın üzerinden yaptığı aşırtma vuruşta top kalenin üstünden az farkla auta gitti.


BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇ ÖZETİ (İKİNCİ YARI)

60. dakikada Eto’o’nun ceza sahası dışından gönderdiği topla buluşan Jahovic’in sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Fabricio’nun sağından ağlarla buluştu. 1-1

71. dakikada sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Babel’in ceza alanına girerek verdiği topla buluşan Lens’in gelişine vuruşunda kaleci Serkan ayağıyla topa dokunarak mutlak golü engelledi.

82. dakikada Ömer Ali’nin gönderdiği uzun topla buluşan Milosevic ceza alanında pasını Hadziahmetovic’e verdi. Sol çaprazdan Hadziahmetovic’in yaptığı vuruşta kaleye yönelen topu Pepe çizgi üzerinden kafayla uzaklaştırdı.

90 2. dakikada sağ kanattan Quaresma’nın ceza sahası çizgisi üzerinde sol ayağıyla kaleyi gören açıdan çektiği şut kaleci Serkan’da kaldı.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Atiker Konyaspor konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Şenol Güneş’i sinirlendiren soru

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonrası basın toplantısında kendisine sorulan soruya sinirlenerek gazeteciyle tartıştı.

Atiker Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş zorlu 90 dakikanın ardından basın toplantısında maçı değerlendirdi. Oyun oynayarak kazanacaklarını düşündükleri bir maçta 2 puan kaybettiklerini kaydeden Şenol Güneş, “İlk yarı rakibi kaleye getirmeden gol bulduk, goller atabilirdik. İlk yarının son 10 dakikasında geriye çekilerek rakibin üzerimize gelmesini sağladık. İkinci yarının başında bu devam etti o arada golü yedik. Özellikle ikinci yarı futbol dışında çıktı olaylar. Özellikle ilk yarı yediğimiz sarı kartlar oyuncuları etkiledi. Çünkü oyun algı operasyonu içerisinde başka noktaya gitti. Burada bizimde hatamız var çünkü hiçbir şeye sinirlenmeden oynamamız gerekiyor. Oyun kontrolü elimizde olmasına rağmen düşündüğümüz oyun tarzını sahaya yansıtamadık. Oyun hakimiyeti bizde ama disiplinli görerek oynama düşüncemiz tamamen dağıldı. Maçın tamamına bakarsak hem oyun hem pozisyon üstünlüğüne rağmen maçı kazanmamız gerekirken 1 puan kazanmak isteyen takımın başarılı olduğunu bizimde 2 puan ve 2 oyuncu kaybettiğimiz bir maç. Üzgünüz çünkü çok rahat kazanacağımız bir maçta beklenmeyen şekilde 2 puan kaybettik” dedi.


Şenol Güneş soruya sinirlendi

Maçın bitiş düdüğüyle saha içinde kendisiyle tokalaşmak isteyen Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’i hakemlere doğru itmesinin sorulması üzerine Şenol Güneş soruyu soran gazeteciyle tartıştı. Soruya çok sinirlendiği gözlenen Güneş, “Bunları böyle yönetiyorlar, yönlendiriyorlar” dedi.

“Sizin sorunuz ne?” şeklindeki çıkışının ardından gazetecinin, “Hareketinizin doğru olup olmadığını ve Konyaspor’un hakemle kazandığı iması oldu” şeklinde sözüne Şenol Güneş, “Siz benim ne yaptığımı mı söylüyorsunuz. Ben hakemle ilgili girsem her şeye girerim zaten. Konuşmamın sizin için sakıncası yok ama benim için var. Biz konuşunca neler olacağını biliyoruz. O pozisyonla ilgili oyuncularımı geri alıp hakeme gitmeyin Konyasporlular tebrik etsin diye gittim. Ne var bunda, siz ne anladınız bunda. Bir mahsuru mu var. Oyuncularım gitsin bir daha mı kart görsün. İşte Türkiye bu. Bunları böyle yönetiyorlar, yönlendiriyorlar, bu tipler. Soru sorun” diye konuştu.

Gazetecinin, “Gördüğüm görüntüyü söylüyorum” şeklinde sözüne sinirlenen Şenol Güneş sesini yükselterek, “Susar mısınız ben toplantı yapıyorum. Siz bana bir karar veriyorsunuz soru sormuyorsunuz. Sizin yaptığınız doğru değil, şık değil. Saygısızlık bu. Saygısızlık yapıyorsunuz. Siz bana neden gittiniz diye sorarsınız. Bir konu kanaati getirip bana soru soramazsınız. Bu saygısızlık olur. Kapatır mısınız” diye cevap verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, söz verilen bir diğer gazetecinin de aynı soruyu soracağını söylemesi üzerine toplantıyı bitirerek ayrıldı.

Stat: Konya Büyükşehir Belediye

Hakemler: Alper Ulusoy x, Kerem Ersoy x, Hakan Yemişken x

Atiker Konyaspor: Serkan xx, Skubic xx, Ali Turan xx, Filipovic xx, Ömer Ali xx, Ali Çamdalı x, Jonsson x, Milosevic xx, Mehdi xx, Eto’o xx, Jahovic x

Yedekler: Emrullah, Volkan Fındıklı, Eren Albayrak, Selim Ay, Volkan Şen, Orkan Çınar, Hadziahmetovic, Vedat Bora, Fofana, Musa Araz

Teknik Direktör: Mehmet Özdilek

Beşiktaş: Fabri xx, Gökhan Gönül xx, Pepe xx, Medel xx, Caner Erkin xx, Tolgay xx, Atiba xx, Lens xx, Talisca xx, Babel xx, Vagner Love xx

Yedekler: Tolga, Utku, Adriona, Fatih, Necip, Vida, Oğuzhan, Quaresma, Sanchez, Mustafa Pektemek

Teknik Direktör: Şenol Güneş

Gol: Atiba (dk. 27) (Beşiktaş)

Sarı Kartlar: Filipovic, Ali Turan, Milosevic, (Atiker Konyaspor), Pepe, Vagner Love (Beşiktaş)

#Beşiktaş Konyaspor maç özeti
#Beşiktaş Konyaspor özet
#BJK Konya özet
#Beşiktaş Konyaspor
#Süper Lig
#Maç özeti
#Kaç kaç bitti
6 yıl önce