|

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda? Beşiktaş sahneye çıkıyor!

Şampiyonlar Ligi maçlarında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde Şampiyonlar Ligi maçları oynanacak. Ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş ise 1 Kasım tarihinde sahneye çıkacak. Peki Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Yeni Şafak
11:00 - 31/10/2017 Salı
Güncelleme: 11:14 - 31/10/2017 Salı
IHA
Şampiyonlar Ligi maçları 31 Ekim Salı ve 1 Kasım Çarşamba günü oynanacak. Ülkemizi temsil eden Beşiktaş ise Çarşamba günü sahneye çıkacak.
Şampiyonlar Ligi maçları 31 Ekim Salı ve 1 Kasım Çarşamba günü oynanacak. Ülkemizi temsil eden Beşiktaş ise Çarşamba günü sahneye çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4. haftası bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Beşiktaş, G Grubu 4. maçında, 1 Kasım Çarşamba günü evinde Monaco ile mücadele edecek. Peki şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Devler Ligi grup aşamalarında 4. hafta heyecanı bugün ve 1 Kasım Çarşamba günü oynanacak mücadelelerle devam edecek. Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda 9 puanla lider konumda bulunan Beşiktaş, Fransız ekibi Monaco ile çarşamba günü Vodafone Park’ta oynayacak.

Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta maçlarının programı şöyle:

Bugün

22.45 Manchester United - Benfica

22.45 Basel - CSKA Moskova

22.45 Celtic - Bayern Münih (
Tivibu Kanal 82
)

22.45 Paris Saint-Germain - Anderlecht (
Tivibu Spor 3
)

22.45 Roma - Chelsea (
TRT 1
)

22.45 Atletico Madrid - Karabağ (
Tivibu Spor 2
)

22.45 Olympiakos - Barcelona (
Tivibu Spor 4
)

22.45 Sporting Lizbon - Juventus

1 Kasım Çarşamba

20.00 Beşiktaş - Monaco (
Tivibu Spor 2
)

22.45 Liverpool - Maribor (
Tivibu Kanal 82
)

22.45 Sevilla - Spartak Moskova

22.45 Shakhtar Donetsk - Feyenoord

22.45 Napoli - Manchester City (
T
ivibu Spor 3
)

22.45 Porto - Leipzig (
Tivibu Spor 2
)

22.45 Tottenham - Real Madrid ( Tivibu Spor 4 )

22.45 Borussia Dortmund - APOEL

UEFA’dan Cüneyt Çakır’a görev

FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. maçında Tottenham ile Real Madrid arasında oynanacak mücadelede düdük çalacak.


Bu sezon Devler Ligi’nde Chelsea’nin deplasmanda Atletico Madrid’i 2-1 yendiği maçta görev alan Cüneyt Çakır’a UEFA’dan bir kritik görev daha geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. hafta karşılaşmasında Tottenham’ın İspanyol devi Real Madrid’i ağırlayacağı mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Wembley Stadyumu’nda 1 Kasım Çarşamba günü TSİ 21.45’te başlayacak maçta Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy’un dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek de ilave yardımcı hakem görevinde bulunacak.

Beşiktaş, gruptan çıkma peşinde

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu dördüncü maçında yarın Fransa'nın Monaco ekibini konuk edecek.

Grupta lider durumda bulunan ve üst üste 3 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, rakibini yenerek seriyi 4 maça çıkarmaya çalışacak.

Beşiktaş ile Monaco arasındaki karşılaşma, saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak ve Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

- Kazanırsa gruptan çıkmayı garantileyecek

Beşiktaş, Monaco yendiği takdirde 2 maç kala gruptan çıkmayı garantileyecek.

Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 3 maçını kazanarak 9 puan toplayan siyah-beyazlı ekip, yarın da galip gelirse puanını 12'ye çıkararak tarihinde ilk kez üst turda mücadele etme hakkı elde edecek.

- Beraberlikte Leipzig'in kazanmasını bekleyecek

Siyah-beyazlı ekip, Fransa temsilcisiyle berabere kalırsa gruptan çıkmak için Portekiz'den gelecek sonucu bekleyecek.

Beşiktaş, Monaco ile berabere kaldığı takdirde 10 puana ulaşacak. Bu sonuç sonrası siyah-beyazlı ekip, Leipzig'in Porto'yu yenmesi halinde yine bitime 2 maç kala 2. tura adını yazdıracak.

#Beşiktaş
#Şampiyonlar Ligi
#Şampiyonlar Ligi maçları
6 yıl önce