|

Sarıçam Seçim Sonuçları 2024 - Adana Sarıçam Yerel Seçim Sonucu 31 Mart - Sarıçam Oy Oranları Sonuçları

Sarıçam seçim sonuçları belli oluyor. Türkiye, 31 Mart 2024 yerel seçimi ile 5 yıl görev yapacak yeni belediye başkanları seçiliyor. Oy verme işlemi sona erdiğinde YSK Türkiye, Adana Sarıçam ilçesindeki oy sonuçlarını açıklayacak. Sarıçam seçim sonuçları, kullanılan oy sayısı, katılım oranı, geçerli ve geçersiz oy sonucu, açılan sandık oranı, ilçelerde seçim sonuçları, parti ve ittifaka göre Sarıçam seçim sonuçları, belediye başkan adaylarının oy oranları, hangi aday önde? 2024 Sarıçam oy seçim sonuçları son durumu canlı olarak Yeni Şafak'ta.

13:19 - 31/03/2024 Pazar
Güncelleme: 10:11 - 28/03/2024 Perşembe
Yeni Şafak
Sarıçam seçim sonuçları
Sarıçam seçim sonuçları

Sarıçam yerel seçim sonuçları 2024 son dakika verileri ile gündemdeki yerini koruyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak Türkiye yerel seçimlerinde vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçesi için oy kullanacak. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtar adayları belirlenecek. Türkiye'nin 81 ilinde kurulacak sandıklarda oy verme işlemi saat 17:00 itibariyle sona erecek.

Sarıçam Yerel Seçim Sonucu 31 Mart 2024

Sarıçam Belediyesi seçim sonuçlarının yanı sıra ilçelerdeki yerel seçim sonuçlarını incelemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

Sarıçam 2024 Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

Abdulkadir İnci - (Adana / Sarıçam)

Zafer Partisi Ali Develi - (Adana / Sarıçam)

Demokratik Sol Parti Aydın Aldatmaz - (Adana / Sarıçam)

Vatan Partisi Beysun Tankut - (Adana / Sarıçam)

Milliyetçi Hareket Partisi Bilal Uludağ - (Adana / Sarıçam)

Sarıçam 2019 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları

MHP -Bilal Uludağ %61.6

İYİ Parti -Mehmet Koca %32.9

DSP - Celal Güven %1.91

HDP- Dindar Aksu %1.48

SAADET- Murat Ünal %1.05

Sarıçam Hakkında

Adana'nın Sarıçam ilçesi, Türkiye'nin Akdeniz Bölgesi'nde bulunan ve şehir merkezinin kuzeydoğusunda yer alan bir ilçedir. Sarıçam, tarımsal faaliyetlerin yoğun olduğu verimli Çukurova ovasında konumlanmıştır. İlçenin nüfusu 2021 itibarıyla yaklaşık olarak 250.000 kişidir. Sarıçam, tarihi açıdan zengin bir geçmişe sahiptir; Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerinde önemli bir yerleşim yeri olmuştur. Günümüzde ise modern bir kent yapısına sahip olan Sarıçam, tarım ve sanayi faaliyetlerinin yanı sıra ticaret ve hizmet sektörlerinde de gelişmiştir. İlçenin ekonomisi, tarım ürünleri işleme, tekstil ve gıda endüstrileri gibi sektörler üzerinde yoğunlaşmıştır. Ayrıca, ilçenin doğal güzellikleri arasında Seyhan Nehri'nin akışıyla oluşan sulak alanlar ve yeşil alanlar da dikkat çeker.



#Sarıçam seçim sonuçları
#Sarıçam yerel seçim seçim sonucu
#Sarıçam seçim sonuçları 2024
#Sarıçam oy oranı
#Sarıçam oy sonuçları
1 ay önce