|

Fenerbahçe transferin son gününde transfer yapmış

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminin son gününde sürpriz bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin Duisburg’un 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Can’ı kadrosuna kattığı öğrenildi.

Yeni Şafak
14:36 - 11/02/2018 Pazar
Güncelleme: 15:38 - 11/02/2018 Pazar
Diğer
Antalya kampında beğenilen Oğuzhan sarı-lacivertli formayı giyecek.
Antalya kampında beğenilen Oğuzhan sarı-lacivertli formayı giyecek.

Sarı-lacivertlilerin ara transfer penceresinin son gününde, kadrosunu genç bir futbolcuyla güçlendirdiği ortaya çıktı.

Skorer'in haberine göre Fenerbahçe, Almanya Ren bölgesel ligi takımlarından FSV Duisburg’un 'Isco' lakaplı 19 yaşındaki futbolcusu Oğuzhan Can’ı transfer etti. Yeni ismin öncelikle U21 takımında değerlendirileceği ve burada gelişiminin izleneceği ifade edildi.

10 numara oynuyor

Kadrosunda bir çok Türk kökenli futbolcuyu da barındıran FSV Duisburg’dan transfer edilen Oğuzhan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Can, 10 numara pozisyonunda oynuyor. Genç futbolcu oyun sitilinden dolayı Real Madridli Isco’ya benzetiliyor.

"Tuttuğum takımın formasını giyecek olmak gurur verici"

Kendisi de Fenerbahçeli olan Oğuzhan, “Kendimi harika hissediyorum. Çocukluğumdan beri tuttuğum takımın formasını giyecek olmak gurur verici” diye konuştu.


"Müthiş yeteneklerini gördük"

SC Hassel’den yeni transfer ettikleri futbolcu hakkında konuşan HSV Duisburg Kulübü Başkanı Erol Ayar “Bağlantılarım sayesinde bir referans bulduk. İdmana çağırıp denedik ve müthiş yeteneklerini hemen gördük” ifadelerini kullandı.

Antalya’daki kampta keşfedildi

FSV Duisburg’un geçtiğimiz haftalarda Antalya’daki kampında yaptığı maçlar oyuncunun geleceğini belirledi. Shakhtar Donetsk U21 ve Serik Belediyespor karşısında harika performans sergileyen futbolcu dikkatleri üzerine çekti. Oğuzhan bununla ilgili “Kampın bitiminde Fenerbahçe’nin benimle ilgilendiğini duyduğumda çok şaşırdım” dedi.

"Böyle fırsat iki kez gelmez"

Kendisinin de Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirtilenkulüp Başkanı Ayar “Bu Oğuzhan için müthiş bir fırsattı. Dolayısıyla kendisine engel olmak istemedik, önünü açtık. Böyle bir fırsat hayatta iki kez gelmez” diye konuştu.


#Fenerbahçe
6 yıl önce