|

Gaziantep FK'lı futbolcu yeni doğan oğlunu kaybetti, kulüpten kimse acısını paylaşmadı

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Ganalı oyuncusu Aziz Tetteh'in yeni doğan oğlu hayatını kaybetti. Cenaze törenine kulüpten hiç kimsenin katılmaması tepkilere neden oldu. Bu durum sosyal medyada gündem olurken, gelen tepkiler üzerine kulüpten başsağlığı mesajı yayımlandı.

10:24 - 30/03/2021 Salı
Güncelleme: 11:44 - 30/03/2021 Salı
Diğer
Tetteh'in kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Tetteh'in kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da forma giyen Aziz Tetteh dün sabah saatlerinde yeni doğan oğlunu kaybetmenin acısını yaşadı. Özel bir hastanede 5 aylık dünyaya gelen ve durumu riskli olan bebeğin sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybettiği bildirildi.

Kentteki Yeşilkent Mezarlığı'na defnedilen Aziz Tetteh'in oğlunun cenazesine kırmızı-siyahlı kulüpten hiç kimsenin katılmadığı aktarıldı.

Kulüpten herhangi bir başsağlığı mesajının da yayımlanmaması dikkati çekti.


Yerel basından Gaziantep Güneş, bu haberi okuyucularına "Bu ayıp size yeter" başlığıyla duyurdu.

  • 2019 yazında Gaziantep FK'ya transfer olan ve bu sezon devre arasından sonra kadroda yer almayan Aziz Tetteh, takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyordu.

Gecikmeli mesaj

Gaziantep FK'nın en acı gününde futbolcusunu yalnız bırakması sosyal medyada gündem olurken, gelen tepkiler üzerine kulüpten başsağlığı mesajı yayımlandı.

Resmi sitede yer alan açıklamada, "Futbolcumuz Aziz Tetteh ve eşi Akosua'nın hayata gelmesini bekledikleri bebeklerinin 5 aylık olarak erken doğumla dünyaya geldikten sonra, hastanedeki bir süre tedavisinin ardından hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Tetteh ve ailesine en içten geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, değerli eşi Akosua'nın da en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

#Gaziantep FK
#Aziz Tetteh
3 yıl önce