|

En iyi hava durumu uygulamaları

Güne başlarken, evden hazırlıklı çıkmak için birçoğumuz akıllı telefonlarımızda bulunan hava durumu uygulamalarını kontrol ediyoruz. Bu uygulamaların bazıları yanlış sonuçlar verirken bazıları ise saatlik tahminleri bile doğru yapabiliyor. Sizin için 2017’nin en güvenilir hava durumu uygulamalarını derledik.

Yeni Şafak
10:34 - 19/12/2017 Salı
Güncelleme: 10:53 - 19/12/2017 Salı
Yeni Şafak
iOS ve Android için en iyi 8 hava durumu uygulaması.
iOS ve Android için en iyi 8 hava durumu uygulaması.

Akıllı telefonlarda bulunan hava durumu uygulamaları en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor. Artık eskisi gibi pencereden bakmak yerine hava durumu uygulamasını kullanıyoruz. İşe giderken kullanacağımız yol, günlük kıyafetler gibi şeyleri hava durumuna göre seçeriz. İşte bu nedenle uygulamanın güvenilir olması gerekiyor.

iOS ve Android işletim sistemlerinin standart olarak kullandığı hava durumu uygulamaları bulunuyor. Bu uygulamalar güvenilir ancak daha ayrıntılı ve kullanışlı uygulamalar sizin için hayatı biraz daha kolaylaştırabilir. Bu nedenle sizin için en iyi hava durumu uygulamalarını sıraladık.


AccuWeather

Piyasada bulunan en iyi hava durumu uygulamalarından biri olan AccuWeather dünyanın her yerine dair raporları anlık olarak karşınıza getirir. En iyi tahmin uygulamaları arasında yer alıyor.

iOS:

Android:


Yahoo Hava Durumu

Arama motoru Yahoo tarafından geliştirilen uygulama birkaç eksiği dışında oldukça iyi sonuçlar verebiliyor. Görsellik açısından rakiplerinden bir adım önde.

iOS:

Android:


Weather Underground

Pratik bir arayüzü ve doğru hava tahminleriyle oldukça iyi bir uygulama, ancak tek eksi yanı Türkçe dil desteği sunmaması.

iOS:

Android:


MSN Hava Durumu

Akıllı telefonlar için Microsoft’un geliştirdiği uygulama, widget desteği sunmasa da başarılı sonuçlarıyla dikkatleri çekiyor. Stabil çalışması ve düşük performanslı cihazlarda da çalışması diğer hava durumu uygulamalarından farklı kılıyor.

Android:


The Weather Channel

Hava durumu uygulamaları arasında adından sıkça söz ettiren bir uygulama olan The Weather Channel, doğru tahminleriyle biliniyor. Uygulamanın kullanışlı ara yüzü en önemli özelliklerinden birisi. Bulunduğunuz yere göre harita üzerinden bilgileri veren uygulamayı telefon ve tabletinizden rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

iOS:

Android:



NOAA Weather Radar & Alerts

Oldukça gelişmiş bir hava durumu uygulaması olan NOAA, Türkçe dil desteği veriyor. Android için ücretsiz olan uygulama iOS’ta ücretli olarak satılıyor. Yaptığı tahminler oldukça başarılı.

iOS:

Android:




1Weather

Ücretsiz hava durumu uygulamaları arasında en popüler ve detaylı olan 1Weather, modern ve şık bir tasarıma sahip. Uygulamada birden fazla widget desteği bulunuyor.

iOS:

Android:


Meteoroloji Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan uygulama, anlık olarak verilerini güncelliyor. Saatlik tahmin vermesi de ayrıca uygulamayı kullanışlı bir hale getiriyor. Uygulama üzerinden ‘Meteorolojinin Sesi Radyosu’nu dinleyebiliyorsunuz.


iOS:

Android:

#Hava Durumu
#Uygulama
#Android
#iOS
6 yıl önce