|

TEOG lise nakil başvuruları ve boş kontenjanlar listesi

TEOG lise nakil başvurularını ve boş kontenjanlar listesini haberimizden öğrenebilirsiniz. TEOG sonuçlarının erişime açılmasıyla birlikte gözler şimdi de yapılan nakil işlemlerine çevrildi. Henüz istediği okullara yerleşemeyen öğrenciler nakil başvurularında bulunuyorlar. İşte TEOG lise nakil başvuruları ve boş kontenjanlar listesi.

Yeni Şafak
14:22 - 24/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:24 - 24/08/2016 Çarşamba
Diğer

TEOG lise nakil başvuruları ve boş kontenjanlar listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden TEOG boş kontenjanlar listesine ulaşabilir veya 2. nakil başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İşte TEOG lise nakil başvuruları…







TEOG NAKİL UYGULAMASI TAKVİMİ


15-19 Ağustos: İlk nakil uygulaması başvurularının alınması


22 Ağustos: İlk nakil uygulaması sonuçlarının açıklanması


22-26 Ağustos: İkinci nakil başvurularının alınması


29 Ağustos: İkinci nakil başvuru sonuçlarının açıklanması


29 Ağustos-2 Eylül: Üçüncü nakil başvurularının alınması


5 Eylül: Üçüncü nakil başvuruları sonuçlarının açıklanması


5-8 Eylül: Sadece açık liseye yerleştirilen öğrenciler için il ve ilçelerde kurulan nakil komisyonlarınca başvuruların alınması


9 Eylül: Açık lisedeki öğrenciler için sonuçların açıklanması



TEOG KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?


8'inci sınıfta öğrenim gören ve tercihte bulunan tüm öğrencilerin ortaöğretim kurumlarına yerleştirme işlemleri; tercihleri doğrultusunda, okul kontenjanlarına göre, YEP üstünlüğü,esas alınarak yapılacaktır.


Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin öğrenim görmeye hak kazandıkları okullar belirlenmiş olup, kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.



#TEOG
#Lise nakil
#Kontenjan
8 yıl önce