12:45, 04/10/2026, Pazar
E-5'te maganda dehşeti saniye saniye kamerada: Üzerine gelen otobüs ve otomobillere aldırış etmeden ilerledi
İstanbul D-100 karayolu Kadıköy istikametinde akşam saatlerinde ters yöne giren bir sürücü, kilometrelerce ilerleyerek trafikte dehşet saçtı. Otobüslere ve diğer araçlara aldırış etmeden ilerleyen magandanın o anları vatandaşlar tarafından kaydedilirken, görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.
İstanbul trafiğinin en kalabalık ve kritik arterlerinden biri olan D-100 karayolunda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Akşam saatlerinde Kadıköy istikametine doğru seyir halinde olması gerekirken bilinçsiz bir şekilde ters yöne giren bir sürücü, hem kendi canını hem de yüzlerce vatandaşın hayatını tehlikeye attı. Kilometrelerce boyunca ters istikamette ilerleyen sürücü, trafikte büyük bir şok yarattı.
Karşısından otobüsler ve diğer otomobillerin gelmesine rağmen durmayarak yoluna devam eden sürücü, adeta ölüme davetiye çıkardı. O anları şaşkınlık içerisinde izleyen ve cep telefonlarıyla kayda alan vatandaşlar duruma tepki gösterirken, görüntüler kısa süre içinde sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Kullanıcılar trafik güvenliğini bu kadar hiçe sayan sürücülere en ağır cezaların verilmesini talep etti.










