|

Bucaspor Galatasaray maç özeti

Sarı-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda TFF 2. Lig temsilcisi Bucaspor'u her iki maçta 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Maça hızlı başlayan Galatasaray, ilk yarıda 2 gol buldu ve maç sonunda da 3-0 galip geldi. İşte Bucaspor Galatasaray maçının özeti.

Yeni Şafak
08:24 - 19/01/2018 Cuma
Güncelleme: 08:30 - 19/01/2018 Cuma
AA
Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Bucaspor'u 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.
Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Bucaspor'u 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Bucaspor'u her iki maçta da 3-0 yenen Galatasaray, adını çeyrek finale yazdırdı. Bizler de sizler için Ziraat Türkiye Kupası ( ZTK ) maç özetlerini ve Bucaspor Galatasaray maç özetini hazırladık.

İlk maçta 3-0 üstünlük kurduğu Bucaspor karşısında rövanşta ilk yarıyı Bafetimbi Gomis ve Yasin Öztekin'in golleriyle 2-0 üstün tamamlayan Galatasaray, ikinci yarıda Sofiane Feghouli ile farkı 3'e çıkardı. Müsabakadan 3-0 galip ayrılan sarı-kırmızılılar, kupada son 8 takım arasına kaldı.

- Fatih Terim'le 3'te 3

Galatasaray'da Igor Tudor'un yerine göreve gelen teknik direktör Fatih Terim, takımıyla 3. resmi maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı ekip, tecrübeli teknik adamla Süper Lig'de Göztepe karşısında 3-1'lik galibiyetin ardından Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bucaspor'a karşı iki maçı da kazandı.

- Goller

Bu sezon kupada ilk kez forma giyen Gomis, ligin ilk yarısında attığı 14 golün ardından kupada da gol sevinci yaşadı.

Bucaspor karşısında takımının 2. golüne imza atan Yasin Öztekin, bu sezon kupada 3. golüne ulaştı. Yasin Öztekin kupanın 5. turunda Sivas Belediyespor'a 2 gol atmıştı.

Skoru 3-0'a taşıyan Feghouli, bu sezon ligdeki 3 golün ardından kupada da ilk golünü kaydetti.

Karşılaşmanın 71. dakikasında Bucaspor tribününden atılan yabancı maddeler nedeniyle müsabaka kısa süre durakladı. Müsabakayı 4571 kişi takip etti.

#Futbol
#Galatasaray
#Ziraat Türkiye Kupası
#Maç özetleri
6 yıl önce
default-profile-img