|

Türkiye'nin en ucuz kayak merkezi ‘Ejder3200’

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi markasıyla sezona başlayan Palandöken ve Konaklı’nın Türkiye’nin en ucuz kayak merkezleri olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
10:14 - 4/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:21 - 4/01/2017 Çarşamba
Diğer
 Palandöken ve Konaklı’nın Türkiye’nin en ucuz kayak merkezleri olduğu belirtildi.
Palandöken ve Konaklı’nın Türkiye’nin en ucuz kayak merkezleri olduğu belirtildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin iki ay önce Özelleştirme İdaresi'nden devraldığı Palandöken ve Konaklı kayak merkezleri yeni sezona Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi markasıyla başladı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı'nın Türkiye'deki en ucuz kayak merkezleri olduğunu söyledi. Habertürk'te yer alan habere göre her iki merkezi de Özelleştirme İdaresi'nden devralıp iki ayda sezona hazırladıklarını kaydeden Sekmen, bu sürede 60'a yakın projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı.



Hafta içi 40 TL


Palandöken ve Konaklı'da gondol ve lift fiyatlarının hafta içi günlük sınırsız 40 lira, hafta sonu 50 lira olduğunu söyleyen Sekmen “Fiyatlar Erciyes'te günlük 70, Uludağ'da 100 TL, Kartepe'de hafta içi 60 TL, hafta sonu 100 TL, Sarıkamış'ta 45 TL” dedi.



Sporculara ücretsiz


Sekmen, Türkiye Kayak Federasyonu onaylı müsabık ve lisanslı sporcular, antrenör ile kayak öğretmenleri için Konaklı Kayak Merkezi'nin ücretsiz, Palandöken Kayak Merkezi'nin ise yüzde 50 indirimli olacağını ifade etti. Sekmen, “Türkiye'yi uluslararası müsabakalarda temsil eden sporcular Konaklı Kayak Merkezi'nden ücretsiz, Palandöken'den ise indirimli yararlanabilecek” dedi.









#Erzurum
#Palandöken
#Konaklı
#Kayak
7 yıl önce