
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye'deki maç sonu programlarını hedef aldı. İşte o açıklama…

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, maç sonu hakem yorumları ve futbol programları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu’nun sözleri kısa sürede futbol gündeminde geniş yankı uyandırdı.

Hakem yorumcularını eleştiren Hacıosmanoğlu, İngiltere örneğini vererek Türkiye’deki yayın anlayışına tepki gösterdi.

“Talimatla biten maçları biliyorum”
Açıklamasında oldukça sert ifadeler kullanan Hacıosmanoğlu, “İngiltere’de maç sonunda kaç dakika yorum yapıyorlar? O yorumları yapanların yüzde 80’i kendi hakemlikleri ve TFF’deki yöneticilik dönemlerini hatırlasın” dedi.

Hacıosmanoğlu, “Talimatla 5-0, 6-0 maç bitirdiklerini biliyorum. Talk show gibi maç sonu programı yapamazsınız orada” sözleriyle dikkat çekti.

Futbol kamuoyunda gündem oldu
Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları sosyal medyada büyük tartışma yaratırken, özellikle eski hakemler ve spor yorumcularına yönelik sözleri futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.






