Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
47

Bildirimler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım ve projeleri değerlendirmek amacıyla Develi Belediyesi’ne ziyarette bulundu. İlçenin geleceğine yön verecek projelerin masaya yatırıldığı ziyarette Başkan Büyükkılıç, yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. İlçeye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri değerlendiren Başkan Büyükkılıç, bölgenin ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm önerilerini masaya yatırdı.


ESER VE HİZMET BELEDİYECİLİĞİ

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, yapılan, yapılmakta olan ve yapılacak hizmetlerle ilgili değerlendirmede bulunduklarını belirterek, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkesi kucaklayan, hizmetlerle buluşturan anlayış sergilediklerini söyledi. Büyükkılıç, “Gerek merkezde gerekse taşrada yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz. Eser ve hizmet belediyeciliği yapıyoruz” dedi.


DOĞRU ZAMANDA DOĞRU ÇALIŞMA

Develi Belediye Başkanı Adem Şengül ise hizmet üretmek için doğru çalışmaları doğru yer ve zamanda gerçekleştirdiklerini kaydetti. Toplantıda talepler ile altyapıdan sosyal projelere kadar birçok başlık ele alındı.


Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...