Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme: Dört kişi için tutuklama talep edildi
20:29, 17/04/2026, CumaG: Güncelleme: 21:48, 17/04/2026, Cuma
DHA

Gülistan Doku soruşturmasında beş şüpheli adliyeye sevk edildi.
Gülistan Doku soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Celal Altaş, Nurşen Arıkan, Ferhat Güven ve Cemile Yücer tutuklanmaları talebiyle; Uğurcan Açıkgöz ise yurtdışı çıkış yasağı ve belirlenen yerlere başvurma şeklinde adli kontrol uygulanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Tunceli’de 5 Ocak 2020’den bu yana kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişim Bölümü 2. sınıf öğrencisi Gülistan Doku soruşturmasında cinayet şüphesiyle 7 ilde operasyonlar düzenlenmiş ve 13 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Gözaltına alınan şüpheliler Celal Altaş, Nurşen Arıkan, Ferhat Güven ve Cemile Yücer tutuklanmaları talebiyle; Uğurcan Açıkgöz ise yurtdışı çıkış yasağı ve belirlenen yerlere başvurma şeklinde adli kontrol uygulanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Gündem
Gülistan Doku soruşturması: Tunceli Devlet Hastanesine giriş kayıtlarının silindiği bilgisi dosyada yer aldı, dönemin başhekimi gözaltına alındı

Gündem
Gülistan Doku soruşturmasında 2 tutuklu cezaevine sevk edildi

Gündem
Gülistan Doku soruşturması: Polislikten ihraç edilen Gökhan Ertok tutuklandı