|

Hatay’da eş zamanlı olarak MAHZEN-21 operasyonu: 'Alevler' olarak bilinen göçmen kaçakçılığı organize suç örgütü çökertildi

Hatay’da eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-21” operasyonunda elebaşılığını Süleyman Alev’in yaptığı “Alevler” olarak bilinen göçmen kaçakçılığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşının da içerisinde olduğu organize suç örgütü üyesi 13 şüpheli yakalandı.

Kenan Biter
08:01 - 27/03/2024 Çarşamba
Güncelleme: 08:38 - 27/03/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Hatay'daki operasyona ilişkin görüntüler
Hatay'daki operasyona ilişkin görüntüler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da düzenlenen "Mahzen-21" operasyonunda, elebaşılığını Süleyman Alev'in yaptığı, "Alevler" olarak bilinen göçmen kaçakçılığı organize suç örgütünün çökertildiğini, 13 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.



Bakanı Yerlikaya'nın operasyona ilişkin paylaştığı bilgiler şöyle;

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; organize suç örgütlerine, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine ve çetelere milletimizin duası ve desteğiyle göz açtırmayacağız.



Hatay Altınözü Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Hatay İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Göçmen Kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edildi.



Operasyonlar sonucu;

📌2️⃣ adet araca,

📌 Ruhsatsız tabancalara ve fişeğe el konuldu.



#MAHZEN-21 operasyonu
#Hatay
#Alevler
#Süleyman Alev
1 ay önce