Şehri iki kez turladı

Yeni Şafak
21:40, 31/03/2019, Pazar
Yeni Şafak
Şehri iki kez turladı
​Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, seçim kampanyası boyunca şehri iki kez yürüyecek kadar mesafe katetti. Seçim çalışmalarında 370 bin adım atan Yıldırım, 234 kere konuştu, 76 bin kişiyle tokalaştı. Yıldırım, son olarak İstanbul’da su faturalarını metreküp tarifesinden kişi başı tüketime geçirerek yüzde 11 ucuzlatacaklarını söyledi.

AK Parti İstanbul adayı Yıldırım, hareketli bir kampanya dönemi geçirdi. Kampanya boyunca 370 bin adım atan Yıldırım, 234 konuşma yaptı, 76 bin kişiyle tokalaştı. Şehri iki kez yürüyecek kadar mesafe kateden Yıldırım, 110 bin fotoğraf çektirdi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim kampanyası boyunca dur durak bilmedi.

234 KONUŞMA YAPTI

Hareketli bir kampanya dönemi geçiren Yıldırım, İstanbul’un bütün ilçelerini en az bir kere ziyaret etti. Yıldırım, bu ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldırım, bu sürede 76 bin kişiyle tokalaştı, selfie’ler ve hatıra fotoğrafları da dahil edildiğinde yaklaşık 110 bin kare fotoğraf çektirdi. Seçim çalışmaları kapsamında 234 konuşma yapan Yıldırım, bu geziler boyunca 370 bin adım attı. İstanbul’un bir uçtan bir uca uzunluğunun 135 kilometre olduğu düşünüldüğünde, Yıldırım şehri iki kez yürüyecek kadar mesafe kat etmiş oldu.

SU YÜZDE 11 UCUZLAYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dün İstanbul'un ilçelerindeki mitinglere de katılan Yıldırım, suyu ucuzlatma müjdesi verdi.

Eğitim, sağlık, turizm, kültür ve sanatta yapacak çok işleri olduğuna işaret eden Yıldırım, "Su faturalarını da metreküp tarifesinden kişi başı tüketime geçerek, yüzde 11 ucuzlatacağız. Hayırlı, uğurlu olsun. Daha fazla nüfuslu aile daha az ödeyecek. 'Ortak akıl ve huzur' diyeceğiz" dedi.İstanbul ve ilçeleri için güzel projeleri olduğunu belirten Yıldırım, bu mübarek şehre vefa borcu ve gönül borcu olduğunu dile getirerek, borcunu ödemeye geldiğini söyledi. Yıldırım, "Huzur, ortak akıl, mutluluk diyeceğiz. Böylece İstanbul'u birlikte inşa edeceğiz. Ayrı gayrı yok, öteki ve beriki yok. Yetimin hakkını çarçur etmek yok. Sorunları torunlara bırakmak hiç yok. Gönlümüz bir tasamız bir. Sevincimiz ortak. Geleceğimiz İstanbul" diye konuştu.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026