|

'Biz Burada Kalacağız​' diye sesleniyor

İsrail işgali altındaki Kudüs ve Mescid'i Aksa'da ki mücadeleyi konu alan Tülay Gökçimen yönetmenliğindeki 'Biz Burada Kalacağız​'​ isimli belgesel, yurt içi ve yurt dışı pek çok yerde pek çok noktada izlenmeye başladı. 'Biz Burada Kalacağız​'​ isimli belgesel, mücadelenin asıl fertleriyle ümmetin derdini dünyaya ulaştırmayı hedefliyor.

Yeni Şafak
15:11 - 15/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:23 - 15/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Kudüs Bilinci Derneği gönüllüleri bir araya gelerek Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'dan ve onu kalbinde barındıran Kudüs'ten 'Biz Burada Kalacağız' diye sesleniyor.



İslam coğrafyasının, İsrail işgali altındaki Mescid-i Aksa ve Kudüs'e karşı görevlerini tekrar hatırlatan Tülay Gökçimen yönetmenliğindeki 'Biz Burada Kalacağız' isimli belgesel, mücadelenin asıl fertleriyle ümmetin derdini dünyaya ulaştırmayı hedefliyor.



Tarih boyunca peygamberlere ev sahipliği yapan, kutsallığıyla üç semavi dinin gözdesi olan, yeryüzüne halka halka yayılan bereketin merkezi, güçlünün elinde olduğunda sahibinin izzet kazandığı Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın kadın ve erkek muhafızları Murabıt ve Murabıtat kendi dili ile mücadelesini anlatıyor.



Mescid-i Aksa ve vatanları uğrunda çektikleri tüm zulümlere rağmen, Filistin halkının direnişini, sabrını, cihadını, tevekkülünü gözler önüne seren 'Biz Burada Kalacağız' belgeseli Mescid-i Aksa davasının zaferi için önemli bir adım.



Yurt içi ve yurt dışı pek çok yerde izlenen belgesel'in amacı tüm dünyada Aksa davasının farkındalığını sağlamak.




#Mescid-i Aksa
#'Biz Burada Kalacağız​'​
#Tülay Gökçimen
7 yıl önce