Gürpınar'ın düştüğü komik durum!

00:0028/10/2009, Çarşamba
G: 28/10/2009, Çarşamba
Yeni Şafak
Gürpınar'ın düştüğü komik durum!
Gürpınar'ın düştüğü komik durum!

Kanal 7'de kayıpları bulma programı yapan İkbal Gürpınar, 10 gündür aynı konuyu işliyor ama 10 gündür adeta her dakika birileri tarafından işletiliyor. Bu duruma sonunda kendisi de, seyirci de isyan etti.


Moral Haber internet sitesinin haberine göre, 11 aydır kayıp olan Buket ve Serdar isimli iki sevgiliyi arayan İkbal Gürpınar, bu ikiliyi gören ya da gördüğünü iddia eden herkesi canlı yayına dahil etti. Her arayan bu ikiliyi ya da Buket isimli kızı farklı bir ilde gördüğünü iddia etti. Görenleri kimi alışveriş merkezinde dedi, kimi kiracımızdı dedi, kimi de kötü yola düştü dedi. İddialar adeta havada uçuştu. İstihbarat zaafiyetinin iyice belirginleştiği ansa bugün yaşandı.


Buket olduğunu iddia eden bir kişi dün arayıp bugün için kanala geleceğini söyledi. Canlı yayında müthiş bir heyecan başladı. Öyleki kameralar yayına heyecan katmak, reyting toplamak için dakikalarca asansörü, koridorları görüntüledi. Bu görüntüler canlı yayında verildi.


Sonra bir heyecan bir koşturmaca... Kendisinin Buket olduğunu iddia eden kız, telefonla program yönetmenini aradı. Başında siyah kapşonu olduğunu söyleyerek kanalın önünde olduğunu açıkladı. Güvenlik ve program yönetmeni canlı yayında koşarak aşağı indi. Ama o da ne! Kanalın önünde tarif edildiği gibi ne kapşonlu biri, ne de buket vardı.


İşte tam bu anda İkbal Gürpınar, işletildiğini anladı. Ama geç oldu. Hemen her gün garip ihbar telefonları alan Gürpınar bu olay karşısında 'Arkadaşlar biz komik duruma düştük şu anda... ' diyerek bir anlamda yaşadıklarına isyan etti.


Aynı programda geçtiğimiz günlerde de kavga çıkmış ekranda istenmeyen görüntüler programı yarıda kesmeye neden olmuştu.