|

MC Akademi güzellik yıldızlarını yetiştiriyor

MC Akademi İş-Kur'la işbirliği yaparak, %100 eğitim, öğrenme ve iş garantisiyle mesleki eğitim veriyor ve kursiyerlerine güzellik sektöründe başarının kapılarını aralıyor.

00:00 - 14/05/2011 Cumartesi
Güncelleme: 22:00 - 13/05/2011 Cuma
Yeni Şafak
MC Akademi güzellik yıldızlarını yetiştiriyor
MC Akademi güzellik yıldızlarını yetiştiriyor

Türkiye'nin ilk ve tek özel meslek akademisi olan MC Akademi, deneyimli kadrosu ile güzellik sektöründe yer almak isteyenleri meslek sahibi yapıyor. 2007 yılından bu yana verdiği eğitimlerle binlerce kişiyi güzellik sektörüne kazandıran MC Akademi'de; kuaförlük, estetisyenlik, lazer epilasyon, manikür ve pedikür, protez tırnak, profesyonel makyaj, kalıcı makyaj, plastik makyaj ve klasik masaj eğitimleri veriliyor. MC Akademi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç "Akademimizde kursiyerlerimizi, güzellik sektöründe başarıya ulaşmaları doğrultusunda eğitiyoruz. Teorinin yanı sıra pratiğe de önem veriyoruz ve her branşta ileri teknikleri öğretiyoruz. Kursiyerlerimiz 6 aylık kurs bitiminde kendi salonlarını açabilecek deneyim ve donanıma ulaşmış oluyor.” dedi.

MC Akademi, mesleki eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlerine dünyanın her yerinde geçerliliğe sahip Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim sertifikası da veriyor. Ayrıca MC ve İş-Kur arasında yapılan anlaşma kapsamında da kursiyerlere 15 TL günlük cep harçlığı vererek, bir meslek sahibi olmaları sağlanıyor.

Dersler ISO 9001 kalite yönetimine uygun

MC Akademi olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyen Koç, “Eğitim kadromuz profesörler, öğretim görevlileri ve deneyimli öğretmenlerden oluşmakta. İleri teknolojide donatılmış dersliklerde ISO 9001 kalite yönetimi ile ders veriyoruz. Alan derslerinin yanı sıra iletişim, müşteri ilişkileri, girişimcilik, mesleki İngilizce, kişisel gelişim, salon yönetimi, ve zarafet gibi öğrencilerimizin iş hayatında onlara kariyer kazandıracak derslerde vermekteyiz. Şişli, Gaziosmanpaşa ve Sakarya'da bulunan şubelerimizle güzellik sektörünün aranan yıldızlarını yetiştirmeye devam edeceğiz" diyor



13 yıl önce