|

Şıklığından ödün vermek istemeyenlere

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında size yağmur ormanlarının esintisini yaşatacak ürünlerle tanışma zamanı geldi

00:00 - 31/07/2010 Cumartesi
Güncelleme: 21:48 - 30/07/2010 Cuma
Yeni Şafak
Şıklığından ödün vermek istemeyenlere
Şıklığından ödün vermek istemeyenlere

DEFACTO BİRBİRİNDEN RENKLİ AKSESUARLARILA YAZA DAMGASINI VURUYOR

Defacto'nun yaza özel koleksiyonunda yer alan aksesuarlar büyük ilgi çekiyor. Defacto'nun Akdeniz ikliminden esinlenerek hazırladığı yeni sezon aksesuar koleksiyonunda bileklik, çanta, terlik ve şapkalar canlı renk ve tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Defacto'nun kıyafetleriyle yaratılan şıklık, birbirinden farklı renk, stil ve uygun fiyat avantajlarıyla Defacto aksesuarlarıyla tamamlanıyor. Kendine özen gösteren, rahatından ödün vermeden her ortamda şık ve modern görünmek isteyenlerin tercihi olan Defacto'nun kendini sürekli yenileyen koleksiyonunu ve özgün çizgisini www.defacto.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.


SÜVARİ'DEN 'KÜLTÜR BAŞKENTİ MESAJI'

Süvari uzun zaman önce sattığı ürünlerle tüketicilere ulaşan etiketlerini bir sosyal iletişim mecrasına dönüştürmüştü. Daha önce bireyleri pek çok toplumsal ve küresel sorunla ilgili olarak uyararak bu sorunlarla başetmek için gerekli yöntemleri duyurmuştu. UNESCO tarafında Mevlana yılıyla başlayan çalışmalar enerji tasarrufu, kuraklık, orman yangınları, dumansız hava sahası gibi önemli konuları etiketlerine taşıyan Süvari, bu kez giderilmesi gereken bir sorunla değil güzel bir olayla ilgili mesaj veriyor.


İNCİ'NİN TASARIMLA VALSİ: MİSAKİ

Doğanın zarif bir tasviri olarak nitelenen koleksiyon, kadınlara sadeliği ve farklılığı bir arada sunuyor. Yıllardır inciyi muhteşem tasarımlarla birleştiren Misaki, 2010 koleksiyonuyla yeni bir akım başlatıyor ve büyük ebatlarda kullanılan inciler muhteşem dizaynlarla hayat buluyor. İsmini, tabiatın kendine has renkleri ve yalınlığından alan 'Organik Rüyalar' koleksiyonundaki inciler, kiremit, vanilya, bakır bronz, kum ve uçuk pembe gibi güneşi yansıtan renklerle dans ediyor. Klasik ve çağdaş bir tarzı birlikte harmanlayan koleksiyon çiçek motiflerini de tasarımlarına yansıtmış. Doğanın pozitif etkisini hissettiren 'Organik Rüyalar', kullanılan renklerden tabiattan esinlenen tasarımlarına kadar 2010 yazını inciyle taçlandırıyor.


ŞIKLIĞIN VE ASALETİN SEMBOLÜ: MOVADO RED LABEL

Asaletin renkleri siyah ve kırmızı Movado'nun yepyeni saati Red Label'da buluştu. Tüm dünyada bir ekol haline gelmiş, etkileyici ve şık saatleriyle tanınan Movado, yepyeni modeli Red Label'ı tüm ihtişamıyla kadın ve erkeklerin beğenisine sunuyor. Konyalı Saat distribütörlüğünde Türkiye'deki tutkunlarıyla buluşan Movada Red Label, takvim diskiyle donatılmış iç haznesiyle ilk bakışta fark yaratıyor. Son derece etkileyici görünüme sahip Red Label saatlerinin her biri hassas İsviçre mühendisliğinin ürünü. Safir kristal arka kasası ve 3 ATM seviyesine kadar su geçirmez özellikli Movado Red Label tutkunlarının bileklerinde ışıldamayı bekliyor.


LC WAİKİKİ KADINLARINA MASUM BEYAZ DÜŞLER

LC Waikiki kadınları yaz sıcaklarını masum düşlerle devam ettiriyor. Kadınların plaj ve şehir şıklığı bu yaz beyaz renkle birleşerek, LC Waikiki mağazalarında birbirinden farklı kombinasyonlara imza atıyor.

LC Waikiki'nin yaz koleksiyonlarının bir kısmı beyaz düşlerle süslü. Beyaz rengi şıklığı ve masumiyeti, uzun elbiseler, şort ve etekler, şapkalar, bermuda pantolonlar, zarf çantalar ve gece elbiseleriyle tamamlıyor. Denizci modasının da bir parçası olan beyaz renk, özellikle sahil kenarlarında yanık tenle dolaşmayı tercih eden kadınlara davetiye çıkarıyor. Beyaz gardırop, minimalist bir tarzı, sofistike detayları ve zengin kumaş seçimiyle birleşiyor.


YAZIN EN DİNAMİK MODELLERİ ADIDAS'TA

Adidas, yaz ayları için oluşturduğu koleksiyonuyla meraklılarını bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor. Erkek ve bayan modellerinde kullandığı farklı tasarım ve renklerle her sezon dikkatleri üzerine çeken Adidas, günlük kullanım için dizayn ettiği yeni modelleriyle yaz aylarında dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Deri ve plastik kayış seçenekleri, dakika ve saniyeyi gösteren kronograf, dijital ve otomotik model seçenekleri ve 10 ATM'e kadar su geçirmezlik özelliğine sahip.


14 yıl önce