|

Osmanlıspor Konyaspor maçı canlı izle

Süper Lig’de Osmanlıspor ile Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Puan durumunda ateş hattında bulunan her iki takım da bu maçı kazanmak istiyor. Saat 13.30’da başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte Osmanlıspor Konyaspor maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
12:18 - 1/04/2018 Pazar
Güncelleme: 12:21 - 1/04/2018 Pazar
Diğer
Süper Lig'de Osmanlıspor ile Konyaspor karşı karşıya geliyor.
Süper Lig'de Osmanlıspor ile Konyaspor karşı karşıya geliyor.

Osmanlıspor Konyaspor maçı canlı izleme bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Süper Lig’de maçlar kaldığı yerden devam ediyor. Küme düşmesinde bulunan iki takım da bugün kıyasıya mücadele edecek. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden de sizler de bu maçı izleyebileceksiniz.

Osmanlıspor Konyaspor maçı nasıl canlı izlenir?

Aşağıda sizinle paylaşacağımız bağlantılar aracılığı ile bu maçı donmadan izleyebileceksiniz.

İki takım arasındaki istatistikler

İki takım Süper Lig'de 15 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 4-4'lük eşitlik bulunuyor (7B).

Konyaspor Süper Lig'de altı maçtır Osmanlıspor'u yenemiyor (3B 3M); bu maçlarda Osmanlıspor sadece üç gol atabildi.

Ankara temsilcisi ligde dört maçtır yenilmiyor (2G 2B); bu sezon ligde yakaladıkları en uzun yenilmezlik serisi.

Ligdeki son iki maçını kazanan Osmanlıspor, Ekim - Kasım 2008'den bu yana (toplam beş galibiyet) arka arkaya üç lig maçında sahadan galip ayrılmayı başaramadı.

Osmanlıspor evinde oynadığı son 10 maçta ise sadece bir kez yenildi (6G 3B). Bu seriden önceki 13 iç saha maçında kazanamamışlardı.

Konyaspor geçtiğimiz hafta Kayserispor'u evinde 2-0 yenerek dört maçlık galibiyet hasretine (1B 3M) ve üç maçlık kaybetme serisine son verdi.

Bu sezon Süper Lig'de rakipleri en fazla korner kullanan takım Osmanlıspor (145); Konyaspor ise bu sezon Süper Lig'de kornerden golü olmayan tek takım.

Konyaspor bu sezon ligde deplasmanda oynadığı maçlarda 10 gol atabildi; onlardan daha az deplasman golü atan tek takım Antalyaspor (9).

Osmanlıspor, bu sezon ligde Trabzonspor'un ardından (32), yerli oyuncularından en fazla gol bulan ikinci takım konumunda (20).

Süper Lig'de bu sezon en az 10 net gol pozisyonuna giren oyuncular arasında net gol pozisyonunu gole çevirme oranı en yüksek isim Serdar Gürler (%75).

Bu sezon Süper Lig'de en fazla kurtarış yapan kaleci Serkan Kırıntılı (105).

#Osmanlıspor
#Konyaspor
#Canlı izle
6 yıl önce