|

Bereket derneği 3 kıtada kurban bağışı seferberliği başlattı

Bereket derneği 3 kıta 21 ülkede kurban bağışı seferberliği başlattı, 12 yıldır dünya üzerinde insani yardım faaliyetlerinde bulunan Bereket derneği yönetimi 2021 yılı için yurtdışı kurban bağışını 650 tl olarak belirledi.

iLAN
11:18 - 15/06/2021 Salı
Güncelleme: 11:23 - 15/06/2021 Salı
Diğer
Bereket derneği 3 kıtada kurban bağışı seferberliği başlattı
Bereket derneği 3 kıtada kurban bağışı seferberliği başlattı
3 kıta 21 ülkeye Bereket olsun

2020 yılında 3 kıta 21 ülkede Afrika’ya Bereket olsun sloganı ile kurban emanetlerinizi 7.860 aile ve 55.020 ihtiyaç sahibine ulaştıran Bereket derneği, bu yılda kurban bağışı 2021 organizasyonu için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Afrika bayram etsin
Bereket derneği tarafından yapılan açıklamada;
, organizasyonu ile yoksulluk ve açlıkla mücadele eden halka kurban emanetlerinizi ibadet şuuru ve İslami hassasiyetlere riayet ederek ibadet bilinciyle veteriner ekibimizin kontrolünde keserek bayram bitmeden ihtiyaç sahibi aile, yetimhane ve medreselere dağıtarak videolarını bağışçılarımıza gönderiyoruz denildi.
100.000 ihtiyaç sahibine ulaşılması hedefleniyor
Uzun zamandır Afrika Asya ve çeşitli dünya ülkeleri üzerinde insani yardım faaliyetlerinde bulunan Bereket Derneği,
organizasyonu ile pandemi sürecinde yoksulluk oranı artan mazlum ve mağdur coğrafyalarda 100 bin insana kurban emanetlerinizi ulaştırmayı planladıklarını ifade etti.
Güvenilir online bağış
Bereket derneği tarafından yapılan açıklamada; bağışçılar
nı "bereket.org.tr" internet sitesi üzerinden online olarak, web sitesinde yer alan ilgili banka hesaplarına "EFT/Havale" yoluyla, Bereket Derneği merkezinden ya da 0212 809 66 27numaraları telefon numarasından bilgi alarak bağışlarını yapabilecekler,

Kurbanların kesilmesiyle birlikte bağışçıları önce SMS ile ve ardından telefon ile arayarak bilgilendirdiklerini paylaşan dernek yönetimi, kesilen tüm kurbanların video kayıtlarının da bayramla birlikte en kısa sürede bağışçılara gönderileceğini ifade etti.

#Bereket derneği
#kurban bağışı
#kurban bayramı
3 yıl önce