|

En Yakın Hurdacı Birliği

iLAN
14:39 - 10/06/2021 Perşembe
Güncelleme: 14:45 - 10/06/2021 Perşembe
Diğer
​En Yakın Hurdacı Birliği
​En Yakın Hurdacı Birliği
Çevre dostu
, bakır, demir, elektronik hurda, çelik ve alüminyum hurda çeşitlerini doğaya karışmadan depo, inşaat, fabrika ve arazilerinizin olduğu bölgelerden alarak, anında kapıda ödeme yapmaktadır. Yıllık hurda fiyat çizelgesi üzerinden fiyat değerlendirmesi ve kilogram ölçümü yapılarak, ödeme işlemini gerçekleştirerek, güvenli hizmet verecektir. Hurda alım ve satım işlemlerinde ucuz hurdacı olmanın verdiği vazifeyle projeye destek sağlar.
Çevre Dostu Hurda Projesi
Çevre dostu hurdaların alım ve satım işlemi yapılarak, endüstriyel alana katkı sağlanmaktadır. Ekonomik ve ekolojik denge için ileriye dönük bir çalışma olmanın verdiği avantajlarla sizin yaşam ve çalışma alanınızda bulunan depoların boşaltılması, çevrenin temiz tutulması ve ekonomiye katkı sağlanması mümkündür. En yakın
hurdacı
hizmetinden yararlanarak, hurda projesinin getirileri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

· Endüstriyel alanda kullanılan bütün hurda çeşitleri, metal, plastik, elektronik, cam ve kağıtlar alınmaktadır.

· Ayrıştırma yapılarak kullanım alanlarına göre alım ve satım işlemleri gerçekleştirilir.

· Doğada bir plastik parçasının kirlilik alanı bin metreye kadar ilerleyebilir.

· Endüstriyel alanda kullanılan malzemelerin doğada kaybolma süreci ise en az bin yıldan başlamaktadır.

Adresten Hurda Teslimi Hizmeti
Adrese gelinerek hurdaların ayrıştırılması ve teslim alınması büyük bir ekiple birlikte gerçekleşmektedir. Bakır hurda, demir ve çelik hurda ile birlikte bakır hurdaların kablo, levha ve profillerine göre ayrıştırılarak satın alınması sağlanır. Alüminyum hurdalar, elektronik parçalar güncel fiyat değerlendirilmesi yapılarak
ucuz hurdacı
hizmetinden yararlanmanız sağlanacaktır.
Hurda ayrıştırma hizmeti;
hurdaların size zahmet olmadan büyük bir ekip ve özel araçlarla ayrıştırılması sağlanmaktadır. Mıknatıslı araçlarla metal parçaların toplanması, ekip arkadaşlarımızla birlikte plastik ve petrol türevi maddelerinden ayrıştırılması sağlanır. Size hiçbir iş bırakmadan koordine bir şekilde hareket edilerek kısa zamanda hurda alım ve satım işlemi tamamlanacaktır.
Hurda Alım Hizmeti

Hurda alım hizmeti kapsamında, depo, inşaat, iş yeri ve fabrika alanlarındaki atıl durumda bulunan hurda çeşitleri ayrıştırılarak alınmaktadır. Yıllık fiyat çizelgesi üzerinden değerlendirilir, alım işlemi için hesaplamalar yapılarak kilogram ölçülerine göre geri dönüşüme kazandırılır. Geri dönüşüme katkı sağlayacak olan bu hizmetler, kar etmenizi sağlarken, endüstriyel ekonominin de canlanmasına fayda sağlayacaktır.

Hurda Satış Hizmeti
Hurda satışında, alımı yapılmış olan hurdaların, kilogramları hesaplanarak türlerine göre adresinize teslim edilecektir. Yeniden üretim için kullanılmakta olan hurda çeşitleri
ucuz hurdacı
hizmetinden yararlanmanızı sağlayacak, modern teknolojiler ve modern mimari alanında kullanılabilecektir. Geleceğe bir ışık yakan geri dönüşüm hizmetinde, alım ve satım işlemleri yıllık çizelgelere göre güvenli bir şekilde düzenlenecektir.
Hurda Alım Satım Profesyonel Hizmet

Hurda alım ve satım hizmetlerinde mıknatıslı araçlar, ayrıştırma cihazları, tecrübeli ekip ve geniş kapasiteli kamyonetler kullanılarak, geleceğe yönelik tasarruf ilkesi gerçekleştirilecektir. Türkiye ekonomisini canlandıracak, ekolojik dengeye, doğaya ve çevreye sağlıklı bir adım atmamızı sağlayacak hurda alım ve satım hizmetinde her zaman yanınızdayız.

#Hurda
#Alım Satım
#Profesyonel Hizmet
3 yıl önce