|

Beşiktaş'a sürpriz stoper Chiriches

Stoper arayan Beşiktaş'ta hedef İtalyan ekibi Napoli'nin Rumen oyuncusu Vlad Chiriches. Siyah-beyazlı yönetimin, oyuncuyu kiralamak için temas kurduğu İtalyanlar da bu transfere sıcak bakıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/08/2016 Salı
Güncelleme: 02:41 - 2/08/2016 Salı
Yeni Şafak

Bu sezon Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda birden mücadele verecek Beşiktaş'ta yönetim, bir yandan iskelet kadrosunda daha fazla fire vermemenin hesaplarını yaparken diğer yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor. Savunma hattına takviye yapmak isteyen siyah-beyazlı kulübün Napoli'de oynayan Rumen stoper Vlad Chiriches'i kadrosuna katmak istediği belirtildi. Napoli'ye geçen sezon 7 milyon Euro bonservis bedeli ile Tottenham'dan transfer olan ve 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Vlad Chiriches, İtalyan ekibinde 17 maçta ilk on birde oynadı.



VİDA İÇİN KARAR GÜNEŞ'İN


Beşiktaş'ta stoper listesindeki isimlerden biri Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in Hırvat oyuncusu Domagoj Vida. 27 yaşındaki defans oyuncusu için kulübüyle temasa geçen siyah-beyazlılar, bir başka Ukrayna ekibi Dnipro'dan geçen sezonun devre arasında aldığı kaleci Denys Boyko'yu önerdi. Kiev yetkilileri ise Beşiktaş'tan Boyko'nun yanı sıra 2 milyon Euro istedi. Beşiktaş yönetimi ise teknik direktör Şenol Güneş'in Boyko için vereceği kararı bekliyor. Deneyimli hoca, Boyko'nun gitmesine onay verirse Vida için transfer süreci hızlandırılacak.



Orman: Darbelere karşıyız


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, camia olarak her zaman darbeye karşı durduklarını, halk iradesinin, laik, sosyal ve hukuk devletinin yanında olduklarını bildirdi. Orman, Beşiktaş dergisinin ağustos sayısında yer alan yazısında, ülkede 15 Temmuz'da kapkara bir gece yaşandığını belirterek, "Siyah günlerin beyaz günlere evrileceği zamanın çok uzak olmadığını düşünüyorum. En büyük temennim, ülkemizin de kulübümüz gibi güneşin batmadığı bir yer olması, umudun hiçbir zaman kaybolmamasıdır" ifadelerini kullandı.



Beşiktaş'ta bırakacağım


Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Necip Uysal, Kartal Yuvası dergisine yaptığı açıklamada hedefine ulaştığını söyledi. Necip, “Beşiktaş'ta oynamak harika bir duygu. İnşallah futbolu da burada bırakırım. Beşiktaş'ın altyapısına geldiğimde ana hedefim A takımda forma giymekti. Bunu başarabildiğim için mutluyum” dedi.


#Beşiktaş
#Napoli
#Vlad Chiriches
8 yıl önce