|

D'Diaye'nin yerine takviye şart

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sunderland'e transfer olan Alfred N'Diaye'nin yerine takviye yapılacağını söyledi.

Aa
00:00 - 10/01/2013 Thursday
Güncelleme: 18:02 - 10/01/2013 Thursday
Yeni Şafak
D'Diaye'nin yerine takviye şart
D'Diaye'nin yerine takviye şart

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland'e transfer olan Alfred N'Diaye'ye de bugüne kadar Bursaspor'a ciddi katkılar yaptığını söyleyerek ''Alfred N'Diaye, bizim beklentimiz olan bir oyuncuydu'' dedi.

Ertuğrul Sağlam, D'Diaye'den boşalan mevki için mutlaka takviye yapacaklarını bildirdi. Kulübün imkanları doğrultusunda transfer yapmayı planladıklarını ifade eden Sağlam, ''Bu çalışmalarımız da bir taraftan devam ediyor. Biz yönetimimize N'Diaye kalitesinde bize katkı sağlayacak oyuncularla alakalı raporumuzu veriyoruz. Bazıları ekonomik anlamda pahalı geliyor. Sonra bir alta iniyoruz. Dolayısıyla imkanlar doğrultusunda oraya takviye yapmayı düşünüyoruz. Gönül istiyor ki daha kaliteli oyuncuları kadroya katalım ama iş dönüp dolaşıp ekonomik yeterliliğe takılıyor. Biz listemizi verdik. Oyuncular belli. Onlar da çalışıyor. Biz de bir an önce aramıza katılmasını isteyeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu.

12 years ago