|

Djalma Konya'yı sevdi

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Djalma Campos'un transferiyle ilgili "Yeniden Torku Konyaspor'a kiralanması konusunda Djalma ile konuştum. 'Porto ile anlaşırsanız Konya'da kalıp, oynamak isterim' ifadesini kullandı. Biz de çalışmalara başladık" dedi.

Aa
00:00 - 18/05/2014 Pazar
Güncelleme: 13:24 - 18/05/2014 Pazar
Yeni Şafak
Djalma Konya'yı sevdi
Djalma Konya'yı sevdi

Aksoy, Spor Toto Süper Lig'de kaldıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Ligin ilk yarısını 20 puanla bitirdiklerini, ikinci yarının başında da hedef olarak 40 puanı belirlediklerini belirten Aksoy, "Son haftalara kadar ligden düşme potasında yer almıştık. Ancak son haftalarda alınan galibiyetlerle ligde kaldık. Spor Toto Süper Lig'de ilk senemiz olmasından dolayı da iyi bir bitiş oldu" diye konuştu.

Djalma kalmak istiyor

Ligin bitmesinin ardından transfer çalışmalarına başladıklarını ve takımın ana iskeletini bozmak istemediklerini dile getiren Aksoy, şunları kaydetti:

"Sezon başında Djalma'yı bir yıllığına Porto'dan kiralamıştık. Yeniden Torku Konyaspor'a kiralanması hakkında Djalma ile konuştum. 'Porto ile anlaşırsanız ben Konya'da kalıp, oynamak isterim' dedi. Biz de çalışmalara başladık. Teofanis Gekas'ın ise ikinci yarıda bize ciddi ölçüde faydası oldu. Ligde 13 gole ulaştı. İyi bir golcü. Şimdi dünya kupasına gidecek. Menajeriyle konuştuk. Önümüzdeki günlerde de kendisiyle görüşeceğiz. İtandje de dünya kupasına gidiyor. Son maçtan önce izin aldığı için kendisiyle bir görüşmemiz olmadı. Ancak menajeriyle konuştuk. Charles İtandje ile de konuşup tekrar anlaşabilirsek neden olmasın. Şu an elimizdeki kadrodan anlaşamayacağız futbolcu yok. Oturup hepsiyle konuşacağız. Belirli bir transfer politikamız var. Amacımız kampa takımımızı eksiksiz götürmek. Şu anda bitti diyebileceğimiz bir transferimiz yok. Söz aldığımız insanlar var. Önümüzdeki günlerde netleşecek."

10 yıl önce