|

F.Bahçe'den farklı tarife: 83-62

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray Odeabank ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe Doğuş, ezeli rakibini 21 sayı farkla mağlup etti. Sarı-lacivertli takımda Sinan Güler, ilk kez eski takımına karşı forma giydi

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:39 - 30/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray Odeabank ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe Doğuş, ezeli rakibini 21 sayı farkla mağlup etti
Galatasaray Odeabank ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe Doğuş, ezeli rakibini 21 sayı farkla mağlup etti

Fenerbahçe Doğuş, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı Galatasaray Odeabank’ı 83-62’lik skorla mağlup etti. Sarı-lacivertliler, Melih, Guduric ile dış atışlardan, Ahmet ile de pota altından kazandığı basketler ile skor çift hanelere çıkardı (3-13). Mola dönüşü hücumda istediği ritmi yakalayan sarı-kırmızılılar skoru 13-10'a getirse de Fenerbahçe Doğuş ilk periyodu 21-12 önde tamamladı. Karşılıklı basketlerle başlayan ikinci periyotta oyuna ağılığını koyan sarı-lacivertliler, Thompson ve Wanamaker’ın sayılarıyla devreye 43-31 önde girdi. İkinci yarıya hücumda hızlı başlayan sarı-lacivertliler, Sinan, Melih ve Guduric’in basketleri başladı ve Egehan’ın son saniye 3’lüğü ile periyodu 63-40 önde tamamladı. Son periyotta Galatasaray Odeabank, Christmas ve Hopson’ı basketleri başladı (46-65). Periyodun geri kalan dakikalarında rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Fenerbahçe Doğuş, maçı 83-62’lik skorla kazanarak, 3. galibiyetini elde ederken, rakibine ise 2. yenilgisini tattirdı.

5 OYUNCU ÇİFT HANELERE ULAŞTI

Sezon başında G.Saray Odeabank'tan, F.Bahçe Doğuş'aü transfer olan Sinan Güler ise ilk kez eski takımına karşı mücüdele ederken, 2 sayı kaydetti. Karşılaşmanın en skoreri 18 sayı ile Fenerbahçe’den Marko Guduric olurken, Melih Mahmutoğlu da 16, Kostas Sloukas da 12 sayıyla çift hanelere çıkan diğer isim oldu. Galatasaray’da ise Alex Renfroe 13 sayı, 8 asist ile oynarken Richard Hendrix de maçı 12 sayıyla tamamladı.

#​Fenerbahçe Doğuş
#Galatasaray Odeabank
6 yıl önce