|

Hamza Hamzaoğlu'dan Fenerbahçe yorumu

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'den teklif gelmesi durumunda mutlu olacağını ancak sarı-kırmızılı taraftarları üzmemek için kabul etmeyeceğini söyledi.

Yeni Şafak
10:19 - 23/10/2018 Salı
Güncelleme: 10:41 - 23/10/2018 Salı
Yeni Şafak
Hamza Hamzaoğlu son olarak Antalyaspor'u çalıştırmıştı.
Hamza Hamzaoğlu son olarak Antalyaspor'u çalıştırmıştı.

Aktif olarak bir takım çalıştırmayan tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Beyaz Futbol'a konuşan Hamzaoğlu, Galatasaray geçmişinden dolayı sarı-lacivertli kulüpte görev almasının zor olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

"Umarın eski günlerine dönerler"
  • Bana göre bir değişim yaşıyor Fenerbahçe. Bu değişimler de zor olur, sancılı olur. Biraz sabırlı ve anlayışlı olmak gerekir diye düşünüyorum. Sadece Cocu'ya bağlamak doğru değil. Umarım eski günlerine dönerler çünkü Fenerbahçe her zaman lazım.
"Fenerbahçe beni düşünürse mutlu olurum"
  • Fenerbahçe'den resmi teklif almadım. Fenerbahçe camiasında böyle bir düşünce varsa mutlu olurum. Ama Galatasaray ile özdeşleşmiş biriyim. Normal şartlarda her takımı çalıştırmam gerek ama şartları göz önünde bulundurmalıyım.
"Galatasaraylıları üzmek istemem"
  • Galatasaray'da bana gönül vermiş birçok insan var. Galatasaray'dan ayrıldığımda çok üzülen insan vardı. Fenerbahçe'ye giderek onları üzmek istemem. Fenerbahçe'yi çalıştırırsam Galatasaraylı taraftarlar üzülecek.
#Hamza Hamzaoğlu
#Fenerbahçe
6 yıl önce