|

Juraj Kucka Trabzonspor'da

Bordo-mavililer, kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Milan'ın orta sahası Juraj Kucka için İtalyan ekibine 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Slovak oyuncunun ise seneliği 3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/07/2017 Cuma
Güncelleme: 08:17 - 7/07/2017 Cuma
Yeni Şafak
​Juraj Kucka Trabzonspor'da
​Juraj Kucka Trabzonspor'da

Trabzonspor, kadrosuna katmak için uzun zamandır yoğun mesai harcadığı İtalya ekibi Milan'ın orta saha oyuncusu Juraj Kucka'da mutlu sona ulaştı. Bordo-mavililer, başkan Muharrem Usta'nın bizzat ilgilendiği transferler arasında yer alan Slovak futbolcunun tranfseri konusunda tüm pürüzleri giderdi. Yeni sezonda zirve mücadelesi içinde yer alarak 50. yılında şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Karadeniz ekibi, Kamil Ahmet Çörekçi ve Theo Bongonda'nın ardından orta sahada dinamo etkisi oluşturabilecek 30 yaşındaki futbolcuyu renklerine katarak, bu sezon üçüncü transferini yapmış oldu. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile birlikte bu sabaha karşı İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelecek Slovak futbolcuyu taraftarlar yoğun sevgi gösterileriyla karşıladı. İstarnbul'da yapılacak son görüşmelerin ardından, Kucka'nın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

ÖNCE İMZA SONRA KAMP

Milan Kulübü ile kıran kırana bonservis pazarlığına giren başkan Muharrem Usta'nın, 6 milyon Euro karşılığında İtalya ekibi ile el sıkıştığı belirtildi. Trabzonspor'la 3 yıllığına anlaşan başarılı orta saha oyuncusunun senelik 3 milyon Euro garanti ücretin yanında puan başına 4 bin Euro kazanacağı da öğrenildi. Yıldız futbolcunun, bugün atılacak imzaların ardından Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan kampa katılması bekleniyor. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, son iki sezonda Milan formasıyla çıktığı 67 maçta 5 gol atıp 6 da asist yapma başarısı gösterdi.

#​Juraj Kucka
#Trabzonspor
7 yıl önce