|

Kupa için ant içmiştik

Galatasaray Odeabank Başantrenörü “Son sezonlarda THY Avrupa Ligi'nde de mücadele etmiş, son 16 ve çeyrek final oynamış bir takımız. Geçen sezon yaşanılan sıkıntılar nedeniyle haksız bir şekilde ULEB Avrupa Kupası'na atıldık. O zaman, ULEB Avrupa Kupası'nı kazanarak yeniden THY Avrupa Ligi'ne döneceğimizi söylemiştim” diye konuştu

Yeni Şafak ve
03:00 - 29/04/2016 Cuma
Güncelleme: 01:37 - 29/04/2016 Cuma
Yeni Şafak

ULEB Avrupa Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, sezon başında koydukları hedeflerine ulaştıklarını söyledi. “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu kupayı oynamaya başladığımız gün ant içmiştik” diyen Ataman, kulüp ve takım olarak başarıya inandıklarını belirterek, “Son sezonlarda THY Avrupa Ligi'nde de mücadele etmiş, son 16 ve çeyrek final oynamış bir takımız. Geçen sezon yaşanılan sıkıntılar nedeniyle haksız bir şekilde ULEB Avrupa Kupası'na atıldık. O zaman, ULEB Avrupa Kupası'nı kazanarak yeniden THY Avrupa Ligi'ne döneceğimizi söylemiştim” diye konuştu.


ULEB Avrupa Kupası'nda şampiyonluğa inandıklarını ve sonunda bunu başardıklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Mücadele eden, iyi basketbol onayan bir takımız. Grup maçlarını lider bitirerek, finalde son maçı evimizde oynama hakkını kazanmıştık. Burası tabii ki bir THY Avrupa Ligi değil ama şampiyonluk amacıyla kurulmuş, THY Avrupa Ligi'nden bu kulvara gelen birçok önemli takımı geride bırakarak kupayı kazandık” dedi. Ataman, Türkiye genelinde de önemli destekler gördüklerini kaydetti.



Sıradaki hedef Rio Olimpiyatları


Ergin Ataman, görev yaptığı G.Saray Odeabank ile ilk hedefini gerçekleştirdiğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, A Milli Basketbol Takımı'nın da Rio Olimpiyatları'na katılmasının en büyük arzusu olduğunu kaydetti. Ataman, G.Saray'da kalmak istediğini de belirtti.


#Galatasaray Odeabank
#THY Avrupa Ligi
#Avrupa Kupası
8 yıl önce