|

Mehmet Demirkol'dan dikkat çeken Slimani yorumu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sliamani'yi değerlendiren Mehmet Demirkol, "Bu orta sahanın önüne Messi'yi koysan gene olmaz" yorumunda bulundu.

Yeni Şafak
13:46 - 13/08/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:12 - 13/08/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Mehmet Demirkol, yorumcu olarak yayıncı kuruluşa transfer oldu.
Mehmet Demirkol, yorumcu olarak yayıncı kuruluşa transfer oldu.

Mehmet Demikrol, Fenerbahçe'nin Premier Lig ekibi Leicester City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Cezayirli golcü Islam Slimani ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Slimani'nin beğendiği bir oyuncu olduğunu ifade eden Demirkol, sarı-lacivertlilerin orta sahasını mutlaka değiştirmesi gerektiğini söyledi.

Bein Sports yorumcusu Demirkol'un Slimani ile ilgili sözleri şöyle;

  • "Slimani benim ekstra beğendiğim bir oyuncu. Birçok oyunu oynayabilen, yüksek becerili bir oyuncu ama ne kadar hazır, hemen çıkıp oynayabilir mi bilmiyorum. Çünkü çok iyi oyuncular hazır olmadan geldiklerinde olmasalardı diyebiliyorsun. Bunun örneğini çok yaşadık; Van Persie geldi bu ülkeye. Yararlanamadın ve bela oldu başına. Hem parasal dert hem de taraftarın kafasında soru işareti. Slimani çok beğendiğim oyuncu fakat bu orta sahanın önüne Messi'yi koysan gene olmaz. Bir takımın temel direği orta sahasıdır. Orta sahadan eksildiği zaman o iş yürümez."

#Slimani
#Fenerbahçe
6 yıl önce